Çünkü ilk kez olan bir şey değil sürekli etiket bildirmemize gerek yok, adminimizi rahatsız etmeyelim yarına unutursa etiket ederiz en geç pazara hal olur işNasıl bu kadar emin konuşuyorsun? Ozan ı neden düz yazdın ? Gece gelen etiketlerinden hoşlanmıyor mu?
------
Her ikisi içinde dedim sen için bıyık oldun gerisini koyver gitsin. @xemrexxx
Ben çözdüm artık olayı ama size gizemli kalmaya devam etsin @Yakamoz-Asi @xemrexxxŞimdi de dante ile aynı sorun neden benim profilim çıkıyor ve bana bildirim geliyor @Dosi
Bunalt bunuBen çözdüm artık olayı ama size gizemli kalmaya devam etsin @Yakamoz-Asi @xemrexxx
Bunalt bunu
Nasıl çözdün sherlockBen çözdüm artık olayı ama size gizemli kalmaya devam etsin
Ben sizi orda etiket ederken bile çözmüştüm aslında
------
Nasıl çözdün sherlock
------
Nasıl çözdün sherlock
Aklımız almaz , zihnini boşa yormuş olursun.Ben sizi orda etiket ederken bile çözmüştüm aslında
Benden pek kaçmaz bu mevzular
Dur yine yapalım @12.Adam @Yakamoz-AsiAklımız almaz , zihnini boşa yormuş olursun.
Kime tıklasın? Bende anlamadım.
O anlarKime tıklasın? Bende anlamadım.
Waowww onu koyacağına …… koysaydın.O anlar
Mesajımdaki senin kullanıcı adını tıkla.
Waowww onu koyacağına …… koysaydın.
Kötü bir şey değil, ne demek istediğini anlamadım sadece ayrıca sen xdragxx yazmayı çok severdin, noktaya çevirmen oldu mu hiç @Yakamoz-Asi (senide bildirimlere boğdum )Waowww onu koyacağına …… koysaydın.
------
Aklına kötü birşey gelmesin kavruğum u ekleseydin diyecektim. Affet mosi.
Ne için sjsjsjjsjsSenden Özür diliyorum mosi. @Dosi
Telepatik yollarla anlayacağını düşündüm.Kötü bir şey değil, ne demek istediğini anlamadım sadece ayrıca sen xdragxx yazmayı çok severdin, noktaya çevirmen oldu mu hiç @Yakamoz-Asi (senide bildirimlere boğdum )
------
Ne için sjsjsjjsjs
Aklımdan geçti ama yorum yazmayayım dedim, sonra sen kendin açıklamaya geçmişsinTelepatik yollarla anlayacağını düşündüm.