- Reaksiyon puanı
- 39,308
- Puanı
- 1,060
Ufukta koalisyon görülüyor…Yine finalde 4 isim göreceğiz gibi. Öyle olunca oy dağılımı fazla oluyor. Oylamada son 2 buçuk saat
Ufukta koalisyon görülüyor…Yine finalde 4 isim göreceğiz gibi. Öyle olunca oy dağılımı fazla oluyor. Oylamada son 2 buçuk saat
Bir oy daha gelmiş ama değişen bir şey olmamışUfukta koalisyon görülüyor…
Sandıkların başından ayrılmayın hak yemedim , hakkımı yedirmem.Bir oy daha gelmiş ama değişen bir şey olmamış![]()
Neyin kısaltılışı o?Sandıkların başından ayrılmayın hak yemedim , hakkımı yedirmem.E.İ @Yakamoz-Asi
İstanbul büyükşehir belediye başkanı.Neyin kısaltılışı o?
Gidip konuyu hazır edeyim![]()
Etiket listesine bir çözüm buldum. Bakalım işe yaracak mı, konuyu açınca @Yakamoz-Asi @Angelica bildirim gitmişti haber etsinİstanbul büyükşehir belediye başkanı.![]()
Sen yokken ben sorarım bildirim geldi mi diye ? Bende sıkıntı yok.Etiket listesine bir çözüm buldum. Bakalım işe yaracak mı, konuyu açınca @Yakamoz-Asi @Angelica bildirim gitmişti haber etsin![]()
Sen adaylardan olduğun için sana sorunsuz gelir, önemli olan diğer isimlere gitmiş miSen yokken ben sorarım bildirim geldi mi diye ? Bende sıkıntı yok.![]()
Ahaahaha hmm diğer türlüde geliyordu.Aday olmayanlar etiket şart mı ? Ayarlardan olabilir.Sen adaylardan olduğun için sana sorunsuz gelir, önemli olan diğer isimlere gitmiş mi![]()
Aday olanları mesajın ortasında etiket ettiğimiz için onlara garanti bildirim gidiyor. Tabiki olmayanlar önemli, oy vermeleri işin konudan haberdar olmaları gerekirAhaahaha hmm diğer türlüde geliyordu.Aday olmayanlar etiket şart mı ? Ayarlardan olabilir.![]()
Etiketler artık paragraf arasına mı ekleniyor ? Sonuna değil miydi?Aday olanları mesajın ortasında etiket ettiğimiz için onlara garanti bildirim gidiyor. Tabiki olmayanlar önemli, oy vermeleri işin konudan haberdar olmaları gerekir![]()
Etiket listesi sonunda ama aday olanlar konun ortasında varya onu diyorum.Etiketler artık paragraf arasına mı ekleniyor ? Sonuna değil miydi?![]()