Ufukta koalisyon görülüyor…Yine finalde 4 isim göreceğiz gibi. Öyle olunca oy dağılımı fazla oluyor. Oylamada son 2 buçuk saat
Ufukta koalisyon görülüyor…Yine finalde 4 isim göreceğiz gibi. Öyle olunca oy dağılımı fazla oluyor. Oylamada son 2 buçuk saat
Bir oy daha gelmiş ama değişen bir şey olmamışUfukta koalisyon görülüyor…
Sandıkların başından ayrılmayın hak yemedim , hakkımı yedirmem. E.İ @Yakamoz-AsiBir oy daha gelmiş ama değişen bir şey olmamış
Neyin kısaltılışı o?Sandıkların başından ayrılmayın hak yemedim , hakkımı yedirmem. E.İ @Yakamoz-Asi
İstanbul büyükşehir belediye başkanı.Neyin kısaltılışı o?
Gidip konuyu hazır edeyim
Etiket listesine bir çözüm buldum. Bakalım işe yaracak mı, konuyu açınca @Yakamoz-Asi @Angelica bildirim gitmişti haber etsinİstanbul büyükşehir belediye başkanı.
Sen yokken ben sorarım bildirim geldi mi diye ? Bende sıkıntı yok.Etiket listesine bir çözüm buldum. Bakalım işe yaracak mı, konuyu açınca @Yakamoz-Asi @Angelica bildirim gitmişti haber etsin
Sen adaylardan olduğun için sana sorunsuz gelir, önemli olan diğer isimlere gitmiş miSen yokken ben sorarım bildirim geldi mi diye ? Bende sıkıntı yok.
Ahaahaha hmm diğer türlüde geliyordu.Aday olmayanlar etiket şart mı ? Ayarlardan olabilir.Sen adaylardan olduğun için sana sorunsuz gelir, önemli olan diğer isimlere gitmiş mi
Aday olanları mesajın ortasında etiket ettiğimiz için onlara garanti bildirim gidiyor. Tabiki olmayanlar önemli, oy vermeleri işin konudan haberdar olmaları gerekirAhaahaha hmm diğer türlüde geliyordu.Aday olmayanlar etiket şart mı ? Ayarlardan olabilir.
Etiketler artık paragraf arasına mı ekleniyor ? Sonuna değil miydi?Aday olanları mesajın ortasında etiket ettiğimiz için onlara garanti bildirim gidiyor. Tabiki olmayanlar önemli, oy vermeleri işin konudan haberdar olmaları gerekir
Etiket listesi sonunda ama aday olanlar konun ortasında varya onu diyorum.Etiketler artık paragraf arasına mı ekleniyor ? Sonuna değil miydi?