@Forumdash da izleyebilirim demiş. @phoebebuffay de izler bence.Ahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha . Az daha gidecektim. @Sherlock
@Forumdash da izleyebilirim demiş. @phoebebuffay de izler bence.Ahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha . Az daha gidecektim. @Sherlock
geldim geldim de pek kalamıcam biraz bakıp çıkıcam
Ben bu gece online'ım ama ders çalışmak için maalesef.
Neden ? Aşkolsun o kadar hazırlık yapmıştım.geldim geldim de pek kalamıcam biraz bakıp çıkıcam
seninki gelmiş.geldim geldim de pek kalamıcam biraz bakıp çıkıcam
Gördüm çok az gösterdiler. Kalp yapıcaktı hemen kamerayı döndürdüler
Ulan anlaşarak mı geldiniz?Ben bu gece online'ım ama ders çalışmak için maalesef.İzlemeyeceğim ama belki kazananlara gelip yorum yaparım. Desteklerimiz Olivia Rodrigo ile.
O kim?
Arada gelir yorum yaparsın ya.Ben bu gece online'ım ama ders çalışmak için maalesef.İzlemeyeceğim ama belki kazananlara gelip yorum yaparım. Desteklerimiz Olivia Rodrigo ile.
Adam.... Utan kütük @SherlockArada gelir yorum yaparsın ya.Benim de ders çalışmam lazım ama yılda bir oluyor zaten izleyeyim diyorum.
Lady Gaga, nasıl tanımazsın...Ulan anlaşarak mı geldiniz?
O kim?
performansları izliyorum bakalımArada gelir yorum yaparsın ya.Benim de ders çalışmam lazım ama yılda bir oluyor zaten izleyeyim diyorum.
Mobilden tw linki direkt olarak ekrana düşmüyor...Lady Gaga, nasıl tanımazsın...
Konu aktif olursa yazarım. Sabaha kadar uyumayacağım kesin çünkü.Arada gelir yorum yaparsın ya.Benim de ders çalışmam lazım ama yılda bir oluyor zaten izleyeyim diyorum.
Favorin kimlerperformansları izliyorum bakalım
Sedefcim, ben ateşe odun atarım.En Başta @Sherlock u.Konu aktif olursa yazarım. Sabaha kadar uyumayacağım kesin çünkü.
Olivia'nın yılın albümü ve en iyi çıkış yapan şarkıcı ödüllerine kesin gözle bakıyorum. Happier Than Ever'dan da bir ödül bekliyorum. Gerçi adaylara falan bakmadım hiç.
Olivia net en iyi çıkış yapan olur zaten. Yılın albümü kategorisinde Doja Cat de iddialı bir aday.Konu aktif olursa yazarım. Sabaha kadar uyumayacağım kesin çünkü.
Olivia'nın yılın albümü ve en iyi çıkış yapan şarkıcı ödüllerine kesin gözle bakıyorum. Happier Than Ever'dan da bir ödül bekliyorum. Gerçi adaylara falan bakmadım hiç.
Konu aktif olursa yazarım. Sabaha kadar uyumayacağım kesin çünkü.
İlk ödül rahmetli M.Jackson , pardon pardon Bruno Mars'a gitti.Olivia net en iyi çıkış yapan olur zaten. Yılın albümü kategorisinde Doja Cat de iddialı bir aday.Billie Eilish bence ödül alamaz ama akademi seviyor kendisini yine de emin olamadım.
Kaliteli bir şarkıydı...İlk ödül rahmetli M.Jackson , pardon pardon Bruno Mars'a gitti.
Bts 'yi görünce ben; Bir sal bizi be kardeşim.Kaliteli bir şarkıydı...
Bu BTS her yerde çıkmasa olmaz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?