- 55 kitap okuma hedefim var. Bu yıl kitap okuma hedefimi tutturmak istiyorum, umarım gerçekleştirebilirim.
- Artık yeni bir bilgisayar alma zamanı geldi sanırım. Kısa sürede iyi bir dizüstü bilgisayar almayı planlıyorum, fiyattan ziyade uzun ömürlü olması önemli.
- 100 film izleme hedefimi yine koyuyorum, bu yıl aşılacak inşallah bu hedef.
- 20 edebiyat/kültür/sanat dergisi okumayı hedefliyorum, geçen yıl çok memnun kalmıştım dergi okumalarından. Bu yıl da aynı tatta giderim umarım.
- Tırnak yemeyi tamamen bırakmayı hedefliyorum. 1 Ocak 2021 itibariyle tekrar işe koyuluyoruz, umarım bu yıl gerçekleştireceğim.
- Doğada kamp yapma planını bu yıl da koyuyorum listeye, inşallah yaza dileyelim.
- Kütüphaneme en az 5 yeni albüm katmayı planlıyorum.
- Sabahattin Ali'nin tüm kitaplarını okumayı planlıyorum, bu yılı 'Sabahattin Ali Yılı' ilan ettim kendimce. Ona dair tüm kitapları okuma hedefim var, tüm kitapları bende mevcut zaten.
- Yerli ve yabancı diziler belirledim, belirlediğim bu dizileri de bu yıl içerisinde tamamlamayı düşünüyorum.
Aslında daha planlarım var ama bazıları özel olarak geçtiği için buraya yazmamın bir anlamı olmayacak. Genel olanları yazmaya çalıştım. Umarım 2021 başta sağlık, ardından huzur ve mutluluk getirir hepimize. Sağlık olduktan sonra hayatta her şey yapılabilir, bir kapı vardır. Yeter ki sağlık olsun, can sağ olduktan sonra her şey gerçekleşir diye düşünüyorum.