Evet ama küçük bir tatil yapacağım, çok uzakta değil ama. Hollanda'ya gideceğim.Yurt dışında değil misin zaten sen?Ms niye gittin
MS bitti çünkü, gelecek sezon yeni yılda olur ancak. O zaman sende katılırsın.
Evet ama küçük bir tatil yapacağım, çok uzakta değil ama. Hollanda'ya gideceğim.Yurt dışında değil misin zaten sen?Ms niye gittin
Bşb???Evet ama küçük bir tatil yapacağım, çok uzakta değil ama. Hollanda'ya gideceğim.
MS bitti çünkü, gelecek sezon yeni yılda olur ancak. O zaman sende katılırsın.
İşte MS veya BŞB. Hangisi istenirse artık.Bşb???
Bence o yapımlara Yalancılar ve Mumları'nı da ekle tahmin yapması zor olur.Tahmin edilecek yapımlar belli oldu!
Bu arada yarışmacı sayımız şu anda 15, 16 kişilik grup aşaması yapacağımız için en az 2-3 kişinin daha aramıza katılması gerekiyor. Bu yüzden verdiğim rahatsızlıktan ötürü özür diliyor ve isteyenlerin başvurusunu bekliyorum.
@Sherlock @Tolstoyevski @offensive @The_Erinch @emreemreu @serhatt @Turkuazz @AteşBöceği @soo @MasacRE @batuhankaralar @ozmoturk @mrt-06 @Çiğdem @EmreCan @Billy Kane @-potterhead- @Burak97 @conino @Maskeli Fedai @umuttanyel @Atlass @ömer karataş @Ege Bartu @Klaus @A. Poyraz Bilgin @seyfullXh @Bussy @781Ens @Ahmed @Alos ve ilgili herkes
Oylama yap.İşte MS veya BŞB. Hangisi istenirse artık.
Şimdi uğraşamam hiç. Daha yeni MS bitti. Boş vaktimiz olursa her şeyi yapacağız hayırlısıyla.Oylama yap.Ama yeni üyeler için Bşb yi başta anlatman gerekecek.
Tezinin konusu ne?Şimdi uğraşamam hiç. Daha yeni MS bitti. Boş vaktimiz olursa her şeyi yapacağız hayırlısıyla.
Çukurova kafamı karıştırdı, neyse yarına hallediveriyim onu.Bence o yapımlara Yalancılar ve Mumları'nı da ekle tahmin yapması zor olur.
Kendim az çok biliyorum formatıOylama yap.Ama yeni üyeler için Bşb yi başta anlatman gerekecek.
Ben ne zaman başlayacağım?İlk tahminlerinizi yarın saat 9.50'ye kadar yapabilirsiniz.Yeni sezon yeniden hepimize hayırlı olsun, herkese bol şans.
Not: Toplu tahmin yapmak isteyenler için Bir Zamanlar Çukurova'nın listeden çıkıp yerine Yalancılar ve Mumları'nın geldiğini duyurmuş olalım.
Ben sana cevap verdim sanıyordum. 😱 Bir sakıncası yok gibi gözüküyor ya sen haftaya başlayabilirsin.Ben ne zaman başlayacağım?
Konuya yazdım istediğin yerden atabilirsin ama yine konuda yazdığı gibi hem @hayret bi şey'in önerisi hem de benim önerim özelden atman yönünde.@slhttnmtl tahminleri özelden mi atacağım ?
Tamam, teşekkürlerBen sana cevap verdim sanıyordum. 😱 Bir sakıncası yok gibi gözüküyor ya sen haftaya başlayabilirsin.
Zaten öyle yapacağımda yeni bir özel açmak istemedim.Konuya yazdım istediğin yerden atabilirsin ama yine konuda yazdığı gibi hem @hayret bi şey'in önerisi hem de benim önerim özelden atman yönünde.
Yalancılar ve Mumları'ndan atak gelince UŞM ile (eğer yayından falan kalkmadıysa) yeri değişti, hem böyle daha heyecanlı bir tablo olmuş oldu.
Ne gerek var zaten yeni özele falan, benle mesajlaşanlar için yeni özele falan hiç gerek yok.Zaten öyle yapacağımda yeni bir özel açmak istemedim.Var olandan devam edeceğim.
23.50 gibi bitiyor dimi o, yazarım uyuyacağımı sanmıyorum zaten uyursam da yine yazarım.Kalp yarasından sonra unutturma yapayım tahmin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?