Görende sanat küfür etmişim de diss atıo @kerem reva mı bu benim gibi birineİsmin ne dedi söyleyiverdim selahatiiğğğn Selahattiğğnn birden ben ona galbimi verdim Selahattiğğnn Selahattiğğnn keşke galbimi vermez olaydım Selahattiğğnn Selahatiiğğğn
Görende sanat küfür etmişim de diss atıo @kerem reva mı bu benim gibi birineİsmin ne dedi söyleyiverdim selahatiiğğğn Selahattiğğnn birden ben ona galbimi verdim Selahattiğğnn Selahattiğğnn keşke galbimi vermez olaydım Selahattiğğnn Selahatiiğğğn
Oradaki sorun mesajın benim hakkımda olumlu şeyler söylüyor gibi gözükmesi...
Evet, senden nefret ediyoruz.Ciddi misin, şu anda mutluluk gözyaşlarım sel oldu...
Senin kalbini kıranın ayak serçe parmağı kapının ucuna değer inşallah.
Tmm bunu sen istedin nefret ediyorum uheyyyyOradaki sorun mesajın benim hakkımda olumlu şeyler söylüyor gibi gözükmesi...
Cidden, ben, ne kadar, mutlu, oldum, anlayamazsın...Evet, senden nefret ediyoruz.
------
Senin kalbini kıranın ayak serçe parmağı kapının ucuna değer inşallah.@slhttnmtl
Ben bedduayı bırakalı çok oldu be etmiyorum önüme gelir felan şimdi bence sende etmeEvet, senden nefret ediyoruz.
------
Senin kalbini kıranın ayak serçe parmağı kapının ucuna değer inşallah.@slhttnmtl
Yaaa bal damlıyor ağzından dur bi.Evet, senden nefret ediyoruz.
------
İşte sizin gibi insanlara ihtiyacım var...Tmm bunu sen istedin nefret ediyorum uheyyyy
Duysun dağlar duysun taşlar seloyu kimse sevmiyor uheyyYaaa bal damlıyor ağzından dur bi.
İşte sizin gibi insanlara ihtiyacım var...
DAHA YÜKSEK SESLE SÖYLE!Duysun dağlar duysun taşlar seloyu kimse sevmiyor uheyy
DUYSUN DAĞLAR DUYSUN TAŞLAR KİMSE SELOYU SEVMİYOR YUHEYYYYYYYYYYYYYYYYYYYDAHA YÜKSEK SESLE SÖYLE!
Hayırlısı ferdiKuruluş beni bildiğin ......
Bazılarınızı göklere çıkardı, bazılarınızı da dediğini.Kuruluş beni bildiğin ......
Kendim birinci olmuş kadar sevindim. Tebrikler.@Emre Ozansoy
Evet öyle, kardeşim gibi seviyorum kendisini. Noldu kıskandın mı yoksa?
İlk kez gün birincisi olanlara bilezik var. 🤩@slhttnmtl gün birincilerine çeyrek altın veriyorsan yarın için daha iyi tahmin yapmak için çalışacam.
Hemen gidip tahmin yapıyorum. Tutmayın beni...😆😅🤣😂İlk kez gün birincisi olanlara bilezik var. 🤩
Diğerlerini tam tutturmuştum Osman yaktı bitirdi beniKuruluş beni bildiğin ......
Benim de en korktuğum yapım oydu. Ama Allah'tan yanılmadım.Diğerlerini tam tutturmuştum Osman yaktı bitirdi beni
3. GÜN SONUÇLARI BELLİ OLDU!
İlk kez tüm yarışmacılarımız tahminlerini yaptı ve başarılı sonuçlar elde ettiler. 114 puanla günün birincisi @Emre Ozansoy oldu. Rekabetin kızışık olduğu A Grubu'nda taşlar yavaş yavaş oturmaya başladı.
YARIŞMACILARIMIZ: @12.Adam @Aserat @BARON男爵 @batuhankaralar @EmreCan @Emre Ozansoy @Gerekli24 @Hazem @Mircan Saye @Özgür @phoebebuffay @Özgür @Yiğitt
ELENEN YARIŞMACILARIMIZ VE SEYİRCİLERİMİZ: @Alos @Angelica @kerem @mesmeso @Doğan @Dosi @Zeyno
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?