Zey TV 2020'nin Takıntıları...

Sherlock

Konu Sahibi
Süper Mod.
Reaksiyon puanı
47,948
Puanı
1,060
Takintilar-ZeyTv-Afis.jpg

Ne zaman yayınlanacağı, ne zaman final yapacağı ve asla net bir ismi olmayan, normal şartlarda forum üyelerimizin takıntılarını ele aldığımız bu programda bu bölüm 2020 yılını ele alacağız...

Kendisine "2020" dedirten bu yıl, birbirinden ilginç takıntılara sahip ve aramızdan ayrılmadan, başımıza bela ettiği bu takıntıları irdelememiz gerekiyor... Bu takıntıların tamamını bulduğumuz zaman, kendisine "2021" dedirtecek olan yılda bunların tamamına çare arayacağız...

İlk iki kurşunu ben atıyorum örnek teşkil etmesi açısından...

Sıralı ve tam liste:

• Başımıza koronavirüsü bela etmesi...
  • Hepimizi dijital platformlara abone yapmak istemesi...
  • Fenerbahçe'yi asla salmaması...
  • Hemen herkesi home office çalışır hale getirmesi...
  • "Felaket bir yıl" olarak anılma isteği...
  • Futbolda "kural hatası yılı" olması...
  • Uzaktan eğitim konusunda son derece yetersiz olması...
  • Maskeleri hayatımızın bir parçası haline getirmesi...
  • Acun Ilıcalı'nın ekranlarımızı ele geçirmesi...
  • Futboldaki 6 saniye kuralının asla uygulanmaması...
  • Uzaktan eğitimi hayatımıza sokması...
  • "Sosyal mesafe" kelimesini, havalı kelimeler arasına sokması...
  • Yaşanan depremler...
  • Fenerbahçe'nin sahasındaki yenilmezlik serilerinin yok olması...
  • ABD'de yaşanan seçim süreci...
  • "Fahir Baba" lanetinin son bulması...
  • Bizleri hareketsiz bir yaşam tarzına itmesi...

Konsepte hakim olabilmeniz adına geçtiğimiz bölüm için: Tolstoyevski'nin Takıntıları...

• Güldürdün
Reactions: 12.Adam and Dosi
Uzaktan eğitimlerin çok yetersiz olması
2020 öncesi mezunların kıvrana kıvrana verdiği derslerin 2020 mezunları tarafından kopya çekilerek AA olarak verilmesi (köpek gibi çalışarak ucu ucuna geçtiğim Taşıtlarda Mekanik Titreşimler dersinin sınav kağıdı whatsaptan '' kanka sen mezun oldun, bu sınav akşam 8'e kadar, şunların cevabını bana atar mısın?'' diye cevap gelince beynimden vurulmuşa döndüm :D)

benim dediğime nediyorsun
Güzel düşünmüşsün.
Yok, onlar benden ilham aldı asıl. :A

Böyle tuhaf isimli dizileri başımıza musallat etmesi de sayılabilir ama evet. :A

Şu şekilde ortalıkta gezdiğin günleri ne çabuk unuttun sayın admin...

sheldon cooper GIF
Aklıma birşey gelmiyor. En yaygın kısmı eklemişsin ilk sıraya :A

Maskelerin hayatımızın bir parçası olması (bunu al bari:A)

• Güldürdün
Reactions: Sherlock
Uzaktan eğitimlerin çok yetersiz olması
2020 öncesi mezunların kıvrana kıvrana verdiği derslerin 2020 mezunları tarafından kopya çekilerek AA olarak verilmesi (köpek gibi çalışarak ucu ucuna geçtiğim Taşıtlarda Mekanik Titreşimler dersinin sınav kağıdı whatsaptan '' kanka sen mezun oldun, bu sınav akşam 8'e kadar, şunların cevabını bana atar mısın?'' diye cevap gelince beynimden vurulmuşa döndüm :D)
Olaya beklemediğim bir yönden yaklaşmışsınız Hayrettin beyciğim, teşekkür ediyorum yanıt için. Bunu da olabildiğince uygun bir dille eklemeye çalıştım. :D
Aklıma birşey gelmiyor. En yaygın kısmı eklemişsin ilk sıraya :A

Maskelerin hayatımızın bir parçası olması (bunu al bari:A)
Onu örnek teşkil etmesi açısından eklemem gerekiyordu ama onun bir sürü uzantısı mevcut ki birini söylemişsin bile, ekliyorum. :A Gerçi mutlaka vardır senin aklında bir şeyler, diğerlerine fırsat tanımışsındır yine. :A

Olaya beklemediğim bir yönden yaklaşmışsınız Hayrettin beyciğim, teşekkür ediyorum yanıt için. Bunu da olabildiğince uygun bir dille eklemeye çalıştım. :D
Teşekkürler Enes beyciğim :D
Daha bu ne ki 4. alışımda verdiğim (biri yaz okulu:D) Diferansiyel Denklemler dersi için arkadaşım bana ''kanka sen bu dersi hocadan daha iyi biliyorsundur'' diyerek sınav kağıdını atmıştı :D

Teşekkürler Enes beyciğim :D
Daha bu ne ki 4. alışımda verdiğim (biri yaz okulu:D) Diferansiyel Denklemler dersi için arkadaşım bana ''kanka sen bu dersi hocadan daha iyi biliyorsundur'' diyerek sınav kağıdını atmıştı :D
Arkadaşın da abartmış biraz yalnız bu durumu. :A Hiçbir okulun tam anlamıyla uzaktan eğitime geçileceğini göz önünde bulundurmadığını varsayarsak çok normal bir durum aslında, tam anlamıyla uzaktan eğitim yokken bile altyapı yetersizken, tam anlamıyla uzaktan eğitime geçildiği bir senaryoda bunların olmasına şaşırmamak gerek bence. :D

• Güldürdün
Reactions: hayret bi şey

Onu örnek teşkil etmesi açısından eklemem gerekiyordu ama onun bir sürü uzantısı mevcut ki birini söylemişsin bile, ekliyorum. :A Gerçi mutlaka vardır senin aklında bir şeyler, diğerlerine fırsat tanımışsındır yine. :A
İki de bir sonradan alıntı eklemesi yapma :A bildirim gitmiyor :A az önce adminin, şimdide benim alıntım sonradan eklendi. Farkettim :A (merak etme, uzunca yorumlar ve şuan yoğun olarak karşılıklı yazışmalar olduğu için post kasma olmuyor :A ) birine cevap verip yollarken diğerini sonradan görüyorsun haliyle

Ve evet, herzaman başkalarına fırsat veriyorum yoksa uzadıkça uzar liste :A

Arkadaşın da abartmış biraz yalnız bu durumu. :A Hiçbir okulun tam anlamıyla uzaktan eğitime geçileceğini göz önünde bulundurmadığını varsayarsak çok normal bir durum aslında, tam anlamıyla uzaktan eğitim yokken bile altyapı yetersizken, tam anlamıyla uzaktan eğitime geçildiği bir senaryoda bunların olmasına şaşırmamak gerek bence. :D
Tek sinirimi bozan bilmeden AA alıyorlar :D Zaten yetersiz eğitim var iyice yetersiz olmuş :D

İki de bir sonradan alıntı eklemesi yapma :A bildirim gitmiyor :A az önce adminin, şimdide benim alıntım sonradan eklendi. Farkettim :A (merak etme, uzunca yorumlar ve şuan yoğun olarak karşılıklı yazışmalar olduğu için post kasma olmuyor :A ) birine cevap verip yollarken diğerini sonradan görüyorsun haliyle

Ve evet, herzaman başkalarına fırsat veriyorum yoksa uzadıkça uzar liste :A
@Sherlock un profiline 2020 ile ilgili bir şey yazdım 2020 ile ilgili bir dizi yaz demiştim @Dosi

• Beğendim
Reactions: Dosi