Maskeli Fedai
Favori Üye
Iphone 11 düşünüyorum işte 7-8 arası fiyatı bildiğim kadarıyla.Teşekkürler Halukcum.
19 hafta önce paylaşmıştım, bakmam gerekiyor.
Bütçen ne kadar canım, o önemli.
Gel de bunu android tayfaya anlat.Hele çin malı kanser yapan telefonları uzay mekiği gibi anlatan kitle..
Çok teşekkürler abicim, çok incesin.
Senin için Vakıf ve Zıraat'ı kapatıp AK Banka geçeceğim.Birde İş ve Garanti var... Yarabbim dört bir yanımı sardılar.
Burada yerli ve milli teknoloji üretiyoruz be
Abicim etiket yapıyoruz, ona nazaran gircen zaten.Vay canına, tebrikler @Afet Güçverir
Yalnız başlık daha iyi olabilirmiş az daha önemsiz bir ödül töreni diye girmeyecektim.
XR'den daha mantıklı 11 almak ama üzerine biraz daha koyup (biraz değil bayağı) PRO'yu öneririm. Efsane hele ki o yeşil rengi.Iphone 11 düşünüyorum işte 7-8 arası fiyatı bildiğim kadarıyla.
O tüplü TV'yi yakacağız inşallah 2024'te.
------
Teşekkür ederim.
Olsun benim LCD sözüm vardıO tüplü kalmadıda başka tüplü geldi bu daha iyi kanallar bozuk ama bana yetiyor
Olsun benim LCD sözüm vardı
12-13 bin veremem canım, üzgünüm.Burada yerli ve milli teknoloji üretiyoruz be
Abicim etiket yapıyoruz, ona nazaran gircen zaten.
Teşekkürler.
XR'den daha mantıklı 11 almak ama üzerine biraz daha koyup (biraz değil bayağı) PRO'yu öneririm. Efsane hele ki o yeşil rengi.
Sen bilirsin paşam.12-13 bin veremem canım, üzgünüm.
Aman aman yesinler senin teknolojiniBurada yerli ve milli teknoloji üretiyoruz be
Abicim etiket yapıyoruz, ona nazaran gircen zaten.
Teşekkürler.
XR'den daha mantıklı 11 almak ama üzerine biraz daha koyup (biraz değil bayağı) PRO'yu öneririm. Efsane hele ki o yeşil rengi.
Sayın Gs'li dostum yine rahat durmamış...
Bir şey diyecem.. ahlak cezası almak istemiyorum..Aman aman yesinler senin teknolojini
Teşekkür ederim.@Afet Güçverir eline emeğine sağlık. Ev şartlarında böyle bir şey yapmak büyük başarı.
İçinde TC var daha ne kadar yerli bir isim olabilir.
Teşekkürler canım.Ev yapımı Mi Box S gibi olmuş, ondan artısı ise işletim sisteminin Windows olması.Hem her yere taşınabilir, hem de her şey -video içeriği olarak- açılabilir.Fiyatında Fav10'a özel indirim olursa ve renk seçenekleri çoğalırsa almayı düşünebilirim sayın hocam, pardon öğretmenim...Ellerinize sağlık.@Afet Güçverir
Sayın Gs'li dostum yine rahat durmamış...
Hani sitenin ismini verecektin?Bir şey diyecem.. ahlak cezası almak istemiyorum..
Teşekkür ederim.
Teşekkürler canım.5 farklı renk seçeneğimiz mevcut hatta üzerine resim de basabiliyorum kasanın.Fakat fiyatı düşüremem, daha düşüğü bana zarar.
Bu site değil yav Facebook grubu. bakmadım daha face'ye.Hani sitenin ismini verecektin?
Bana kıyamazsin sen..Bir şey diyecem.. ahlak cezası almak istemiyorum..
Teşekkür ederim.
Teşekkürler canım.5 farklı renk seçeneğimiz mevcut hatta üzerine resim de basabiliyorum kasanın.Fakat fiyatı düşüremem, daha düşüğü bana zarar.
BekliyorumBu site değil yav Facebook grubu. bakmadım daha face'ye.
Kıyarım kıyma gibiiiii..Bana kıyamazsin sen..
19 hafta önce paylaşmıştım bulamam muhtemelen ama bekleyelim tabii ki.Bekliyorum
Resimden bir şeyler çıkarmaya çalıştım Başaramadım.Kıyarım kıyma gibiiiii..
19 hafta önce paylaşmıştım bulamam muhtemelen ama bekleyelim tabii ki.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?