3-4 arası bulursa çok güzel olur, eğer müsait olamazsan en azından tahmin edilecek yapımları özelden bana yollarsan en azından çok güzel olur.Akşamı bulmaz
3-4 arası bulursa çok güzel olur, eğer müsait olamazsan en azından tahmin edilecek yapımları özelden bana yollarsan en azından çok güzel olur.Akşamı bulmaz
3-4'ü de bulmaz3-4 arası bulursa çok güzel olur, eğer müsait olamazsan en azından tahmin edilecek yapımları özelden bana yollarsan en azından çok güzel olur.
@slhttnmtl yine mi kurtulamadım senden? 😱Yarı final 2. aşama son gün sonuçları belli oldu!
Aldığı toplam puanla finale rahat bir şekilde çıkan @Hazem (761 puan) oldu.
Aldığı toplam puanlar birbiriyle aynı olan @STARAN ve @slhttnmtl (750 puan) beraber finale çıktılar. İkisi de finalist olmaya hak kazandı.
Böylelikle final 4 yarışmacı değil 5 yarışmacı arasında geçmiş olacak.
Sonuçlar konuya eklendi.
Final konusu;
2020 Reyting Tahminleri Yarışması 2. Sezon - FİNAL
Yarı Final aşamasıyla ilgili bilgileri öğrenmek isteyenler; https://fav10.net/forum/threads/2020-reyting-tahminleri-yar%C4%B1%C5%9Fmas%C4%B1-2-sezon-yar%C4%B1-final.301764/ Final Aşaması İle İlgili Bilinmesi Gerekenler; Bu turda son güne kadar eleme olmayacak. Toplamda en yüksek puanı alan...fav10.net
Yarışmacılarımız: @Aserat @Yiğitt @Veteran @slhttnmtl @STARAN @haluk792 @hayret bi şey @Hazem
Eski yarışmacılarımız ve seyircilerimiz ; @serhatt @Emre Ozansoy @Gerekli24 @Özgür @The_Erinch, @Dosi, @emreemreu, @Doğan, @Burak97, @Angelica, @12.Adam, @denizz19, @Sherlock
O kadar çok elenmeyi bekliyordum ki bana sürpriz oldu, kurtulamadın benden.@slhttnmtl yine mi kurtulamadım senden? 😱
İşin şakası üçünüzü de tebrik ederim arkadaşlar, hoş geldiniz final turumuza. Hak edenin kazandığı bir sezon olsun.@STARAN @Hazem @slhttnmtl
Finale çıkmayı beklemezken iki gün gün birincisi olup finale çıkabildim.Yarı final 2. aşama son gün sonuçları belli oldu!
Aldığı toplam puanlar birbiriyle aynı olan @STARAN ve @slhttnmtl (750 puan) beraber finale çıktılar. İkisi de finalist olmaya hak kazandı.
Sonuçlar konuya eklendi.
Final konusu;
Yarı Final aşamasıyla ilgili bilgileri öğrenmek isteyenler; https://fav10.net/forum/threads/2020-reyting-tahminleri-yar%C4%B1%C5%9Fmas%C4%B1-2-sezon-yar%C4%B1-final.301764/ Final Aşaması İle İlgili Bilinmesi Gerekenler; Bu turda son güne kadar eleme olmayacak. Toplamda en yüksek puanı alan...fav10.net
Yarışmacılarımız: @Aserat @Yiğitt @Veteran @slhttnmtl @STARAN @haluk792 @hayret bi şey @Hazem
Eski yarışmacılarımız ve seyircilerimiz ; @serhatt @Emre Ozansoy @Gerekli24 @Özgür @The_Erinch, @Dosi, @emreemreu, @Doğan, @Burak97, @Angelica, @12.Adam, @denizz19, @Sherlock
Zorlayıcı bir yarı final oldu, dün düşük puan aldığım için zaten şansım bayağı azalmıştı ama buraya kadar gelmek de güzeldiYarı final 2. aşama son gün sonuçları belli oldu!
Sonuçlar konuya eklendi.
Final konusu;
Teşekkürler.. Herkese başarılar. Hak eden kazansın.@slhttnmtl yine mi kurtulamadım senden? 😱
İşin şakası üçünüzü de tebrik ederim arkadaşlar, hoş geldiniz final turumuza. Hak edenin kazandığı bir sezon olsun.@STARAN @Hazem @slhttnmtl
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?