3-4 arası bulursa çok güzel olur, eğer müsait olamazsan en azından tahmin edilecek yapımları özelden bana yollarsan en azından çok güzel olur.Akşamı bulmaz
3-4 arası bulursa çok güzel olur, eğer müsait olamazsan en azından tahmin edilecek yapımları özelden bana yollarsan en azından çok güzel olur.Akşamı bulmaz
3-4'ü de bulmaz3-4 arası bulursa çok güzel olur, eğer müsait olamazsan en azından tahmin edilecek yapımları özelden bana yollarsan en azından çok güzel olur.
@slhttnmtl yine mi kurtulamadım senden? 😱Yarı final 2. aşama son gün sonuçları belli oldu!
Aldığı toplam puanla finale rahat bir şekilde çıkan @Hazem (761 puan) oldu.
Aldığı toplam puanlar birbiriyle aynı olan @STARAN ve @slhttnmtl (750 puan) beraber finale çıktılar. İkisi de finalist olmaya hak kazandı.
Böylelikle final 4 yarışmacı değil 5 yarışmacı arasında geçmiş olacak.
Sonuçlar konuya eklendi.
Final konusu;
2020 Reyting Tahminleri Yarışması 2. Sezon - FİNAL
Yarı Final aşamasıyla ilgili bilgileri öğrenmek isteyenler; https://fav10.net/forum/threads/2020-reyting-tahminleri-yar%C4%B1%C5%9Fmas%C4%B1-2-sezon-yar%C4%B1-final.301764/ Final Aşaması İle İlgili Bilinmesi Gerekenler; Bu turda son güne kadar eleme olmayacak. Toplamda en yüksek puanı alan...fav10.net
Yarışmacılarımız: @Aserat @Yiğitt @Veteran @slhttnmtl @STARAN @haluk792 @hayret bi şey @Hazem
Eski yarışmacılarımız ve seyircilerimiz ; @serhatt @Emre Ozansoy @Gerekli24 @Özgür @The_Erinch, @Dosi, @emreemreu, @Doğan, @Burak97, @Angelica, @12.Adam, @denizz19, @Sherlock
O kadar çok elenmeyi bekliyordum ki bana sürpriz oldu, kurtulamadın benden.@slhttnmtl yine mi kurtulamadım senden? 😱
İşin şakası üçünüzü de tebrik ederim arkadaşlar, hoş geldiniz final turumuza. Hak edenin kazandığı bir sezon olsun. @STARAN @Hazem @slhttnmtl
Finale çıkmayı beklemezken iki gün gün birincisi olup finale çıkabildim.Yarı final 2. aşama son gün sonuçları belli oldu!
Aldığı toplam puanlar birbiriyle aynı olan @STARAN ve @slhttnmtl (750 puan) beraber finale çıktılar. İkisi de finalist olmaya hak kazandı.
Sonuçlar konuya eklendi.
Final konusu;
Yarı Final aşamasıyla ilgili bilgileri öğrenmek isteyenler; https://fav10.net/forum/threads/2020-reyting-tahminleri-yar%C4%B1%C5%9Fmas%C4%B1-2-sezon-yar%C4%B1-final.301764/ Final Aşaması İle İlgili Bilinmesi Gerekenler; Bu turda son güne kadar eleme olmayacak. Toplamda en yüksek puanı alan...fav10.net
Yarışmacılarımız: @Aserat @Yiğitt @Veteran @slhttnmtl @STARAN @haluk792 @hayret bi şey @Hazem
Eski yarışmacılarımız ve seyircilerimiz ; @serhatt @Emre Ozansoy @Gerekli24 @Özgür @The_Erinch, @Dosi, @emreemreu, @Doğan, @Burak97, @Angelica, @12.Adam, @denizz19, @Sherlock
Zorlayıcı bir yarı final oldu, dün düşük puan aldığım için zaten şansım bayağı azalmıştı ama buraya kadar gelmek de güzeldi Hepinize başarılar @Yiğitt @Aserat @Hazem @STARAN @slhttnmtlYarı final 2. aşama son gün sonuçları belli oldu!
Sonuçlar konuya eklendi.
Final konusu;
Teşekkürler.. Herkese başarılar. Hak eden kazansın.@slhttnmtl yine mi kurtulamadım senden? 😱
İşin şakası üçünüzü de tebrik ederim arkadaşlar, hoş geldiniz final turumuza. Hak edenin kazandığı bir sezon olsun. @STARAN @Hazem @slhttnmtl