Arkadaşlar bugün sonuçlar maalesef yine geç gelmek zorunda kalacak. Forumu idare ettiğim gibi ailemi de idare etmem lazım
Beter ol.Kırmızı Oda balonu çok çabuk söndüğü gibi beni de mahvetti, risk alan kazanacak
Balona göre istikrarlı gidiyor ama zaten alabileceği reytingleri almışBeter ol.Çocukluk balonu sönmüş hatta patlamış asıl.
Alakası yok ne istikrarı, 3. bölümden düşüş yaşamış bu diziden beklenti çok büyüktü bazılarınca.Balona göre istikrarlı gidiyor ama zaten alabileceği reytingleri almışKO haftaya Ramo'ya geçilince görürüz
Ben elendim herhalde, reytingler darmaduman.
Ben de elenmiş olabilirimBen kesin elendim.
Ben de elenmiş olabilirim
Diğer grupların puanları yüksek, bize elveda o zaman.O zaman muhtemelen bizden @hayret bi şey üst tura çıkacak.
Elveda, bu arada çok iyi gruptuk, unutmayacağım sizi.Diğer grupların puanları yüksek, bize elveda o zaman.
Harika grup kurdun en azından fark açtırmadık öyle düşünmek lazım. Dört kafadar takıldık.Elveda, bu arada çok iyi gruptuk, unutmayacağım sizi.
Neyse öbür sezon katılıp, yarı finale çıkabilirseniz bir daha toplarım sizi grubuma.Harika grup kurdun en azından fark açtırmadık öyle düşünmek lazım. Dört kafadar takıldık.
Olsun bekleriz.Arkadaşlar bugün sonuçlar maalesef yine geç gelmek zorunda kalacak. Forumu idare ettiğim gibi ailemi de idare etmem lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?