The_Erinch
Favori Üye
Grubumdaki en dişli rakip; tebriklerçok sağ olun
Grubumdaki en dişli rakip; tebriklerçok sağ olun
nazar değdirmeyin beeBu işin sırrı ne haluk beycim
Tamamdır ekledim. Bugünün ve yarının tahminlerini gönder aklındayken. Öğretmen dizisinin tüm gruplarını doğru bilirsen büyük avantaj yakalarsın
Şuan puan hesaplıyorum. 1 saate kalmaz sanırım konuya vs işlemem@hayret bi şey Son durum akşam mı açıklayacaksın?
Pazartesiyi unutmam hiç iyi olmadı4. gün sonuçları konuya eklendi.
@Emre Ozansoy, @The_Erinch, @Aserat , @kerem, @haluk792, @Ahmed, @serhatt, @phoebebuffay, @Hachiko, @12.Adam, @batuhankaralar, @alperuz, @MasacRE, @Sherlock, @S.G.A.T., @Yiğitt, @vadikızı, @Özgür , @Bully , @Felon
Bugün sen tutturup arkadaşlar tutturamazsa farkı kapatıp öne geçiyorsun. Dikkatli tahmin yap bencePazartesiyi unutmam hiç iyi olmadı
Yaptık ama pek şansım yoktur bu işlerde, hayırlısıBugün sen tutturup arkadaşlar tutturamazsa farkı kapatıp öne geçiyorsun. Dikkatli tahmin yap bence
Düşüşlerdeyim4. gün sonuçları konuya eklendi.
@Emre Ozansoy, @The_Erinch, @Aserat , @kerem, @haluk792, @Ahmed, @serhatt, @phoebebuffay, @Hachiko, @12.Adam, @batuhankaralar, @alperuz, @MasacRE, @Sherlock, @S.G.A.T., @Yiğitt, @vadikızı, @Özgür , @Bully , @Felon
Bir gün eksik olmama rağmen dünün lideri olarak farkı kapattım, @alperuz tehlikede4. gün sonuçları konuya eklendi.
Yıkılıyorum, tutanım yokBir gün eksik olmama rağmen dünün lideri olarak farkı kapattım, @alperuz tehlikede
Son grupta @vadikızı nın puanı yazmamışın sanırım @hayret bi şey
Yok 4.gün puanında x var;onu dedim.Yazmış sanırım 89 değildi benim puanım
Yok 4.gün puanında x var;onu dedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?