Hiç merak etmem yeni albümünü sesi bana pek hitap etmiyor Sertab teyzeninBu sezonki MS birincisinden bahsediyoruz, nasıl belli olmuyor.
Hiç merak etmem yeni albümünü sesi bana pek hitap etmiyor Sertab teyzeninBu sezonki MS birincisinden bahsediyoruz, nasıl belli olmuyor.
Sertab da var sayılır işte yeni şarkısı çıkmayacak mıO değilde listede Sertab'ın eksikliği çok belli olmuyor mu. Yeni klip çıkardı ama güzel bir albüm de çıkarsa artık. Çok özledik.@Harunnn60 @xemrexxx
Ben de hiç hissetmedim nedense.O değilde listede Sertab'ın eksikliği çok belli olmuyor mu. Yeni klip çıkardı ama güzel bir albüm de çıkarsa artık. Çok özledik.@Harunnn60 @xemrexxx
Ben de hiç hissetmedim nedense.
Son dönemde düşüşte, iyi bir albümle döner umarım her ne zaman dönecekse.
Sertab da var sayılır işte yeni şarkısı çıkmayacak mı
2003'teki gururumuz yeter.Hiç merak etmem yeni albümünü sesi bana pek hitap etmiyor Sertab teyzenin
Benim aradığım bir isim değilO değilde listede Sertab'ın eksikliği çok belli olmuyor mu. Yeni klip çıkardı ama güzel bir albüm de çıkarsa artık. Çok özledik.@Harunnn60 @xemrexxx
Sertab'a verdiğin oyları unutmadım hala. Yeni sezonda yarışmacı olursan jüri başkanı olarak ilk hafta seni eleyeceğiz.Benim aradığım bir isim değil
İlk haftada verdiğim yüksek puanlara saySertab'a verdiğin oyları unutmadım hala. Yeni sezonda yarışmacı olursan jüri başkanı olarak ilk hafta seni eleyeceğiz.@Çiğdem- @xemrexxx @Harunnn60 @sokak sanati
Gözlerim aradı ama çok beklediğim de söylenemez.O değilde listede Sertab'ın eksikliği çok belli olmuyor mu. Yeni klip çıkardı ama güzel bir albüm de çıkarsa artık. Çok özledik.@Harunnn60 @xemrexxx
O da sana hitap ediyor aslında.Bu forum yine beğenmez albümü.. Lerzan Mutlu'yu beklesin onlar.
O da sana hitap ediyor aslında.
Hangilerini bekliyorsun yaz biz de bilelim o zamanHaha aynen severim ama arabesk albüm çıkaracak sanırım o da sıktı artık.
Hangilerini bekliyorsun yaz biz de bilelim o zaman
Yakında bomba gibi gelecektir.Gözlerim aradı ama çok beklediğim de söylenemez.Single’lardan kurtulması zaman alacak sanırım kaçtır tekli çıkarıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?