Hiç merak etmem yeni albümünü sesi bana pek hitap etmiyor Sertab teyzeninBu sezonki MS birincisinden bahsediyoruz, nasıl belli olmuyor.![]()
Hiç merak etmem yeni albümünü sesi bana pek hitap etmiyor Sertab teyzeninBu sezonki MS birincisinden bahsediyoruz, nasıl belli olmuyor.![]()
Sertab da var sayılır işte yeni şarkısı çıkmayacak mıO değilde listede Sertab'ın eksikliği çok belli olmuyor mu. Yeni klip çıkardı ama güzel bir albüm de çıkarsa artık. Çok özledik.@Harunnn60 @xemrexxx
Ben de hiç hissetmedim nedense.O değilde listede Sertab'ın eksikliği çok belli olmuyor mu. Yeni klip çıkardı ama güzel bir albüm de çıkarsa artık. Çok özledik.@Harunnn60 @xemrexxx
Ben de hiç hissetmedim nedense.
Son dönemde düşüşte, iyi bir albümle döner umarım her ne zaman dönecekse.![]()
Sertab da var sayılır işte yeni şarkısı çıkmayacak mı![]()
![]()
![]()
2003'teki gururumuz yeter.Hiç merak etmem yeni albümünü sesi bana pek hitap etmiyor Sertab teyzenin![]()
Benim aradığım bir isim değilO değilde listede Sertab'ın eksikliği çok belli olmuyor mu. Yeni klip çıkardı ama güzel bir albüm de çıkarsa artık. Çok özledik.@Harunnn60 @xemrexxx
Sertab'a verdiğin oyları unutmadım hala. Yeni sezonda yarışmacı olursan jüri başkanı olarak ilk hafta seni eleyeceğiz.Benim aradığım bir isim değil![]()
İlk haftada verdiğim yüksek puanlara saySertab'a verdiğin oyları unutmadım hala. Yeni sezonda yarışmacı olursan jüri başkanı olarak ilk hafta seni eleyeceğiz.@Çiğdem- @xemrexxx @Harunnn60 @sokak sanati
Gözlerim aradı ama çok beklediğim de söylenemez.O değilde listede Sertab'ın eksikliği çok belli olmuyor mu. Yeni klip çıkardı ama güzel bir albüm de çıkarsa artık. Çok özledik.@Harunnn60 @xemrexxx
O da sana hitap ediyor aslında.Bu forum yine beğenmez albümü.. Lerzan Mutlu'yu beklesin onlar.![]()
O da sana hitap ediyor aslında.![]()
Hangilerini bekliyorsun yaz biz de bilelim o zamanHaha aynen severim ama arabesk albüm çıkaracak sanırım o da sıktı artık.![]()
Hangilerini bekliyorsun yaz biz de bilelim o zaman![]()
Yakında bomba gibi gelecektir.Gözlerim aradı ama çok beklediğim de söylenemez.Single’lardan kurtulması zaman alacak sanırım kaçtır tekli çıkarıyor.
![]()