Saf sevgi benimki be abla.Kötü niyetim yok hiçBöyle görüyor seni gerçekten ben çözdüm
Saf sevgi benimki be abla.Kötü niyetim yok hiçBöyle görüyor seni gerçekten ben çözdüm
Aaa ona eminim kalbin çok temiz safSaf sevgi benimki be abla.Kötü niyetim yok hiç
Ve ben sevdim mi saf severim. @serhatt cidden çok şanslı ama haberi yok.Bir eli yağda bir eli bağda olur.Onu asla üzmem.RomantiğimdirAaa ona eminim kalbin çok temiz saf
Aaa ona fırlama tipler lazım cnm sanada hanım hanımcıkVe ben sevdim mi saf severim. @serhatt cidden çok şanslı ama haberi yok.Bir eli yağda bir eli bağda olur.Onu asla üzmem.Romantiğimdir
Ama sevdiğim insanların yanında biraz fırlama da olduğum doğrudurAaa ona fırlama tipler lazım cnm sanada hanım hanımcık
Aaa ona ipleri verirsen geyikten çok boynuzun olur ayollAma sevdiğim insanların yanında biraz fırlama da olduğum doğrudur@serhatt hakkında çok ciddiyim eğer ilerde onla olursam hep o ne derse o olur
Olsun eğer @serhatt başkasıyla da olmak istiyosa olabilir.Yeter ki gün sonunda bana dönsünAaa ona ipleri verirsen geyikten çok boynuzun olur ayoll
Hhaha Ohaaa şey evi gibi 😱😱😱Olsun eğer @serhatt başkasıyla da olmak istiyosa olabilir.Yeter ki gün sonunda bana dönsün
Ne evi gibi beHhaha Ohaaa şey evi gibi 😱😱😱
Hhaha siz şeyleri kendiniz doldurun istediğiniz gibi ayollNe evi gibi bededim ya @serhatt e saf duygular besliyorum diye.istediğiyle olabilir neticede zorlayamam ama gün sonunda gelsin bana
Alışkınım ben ezilmeye yıpranmaya varsın sevdiğim @serhatt de ezsin beeğğ...Hhaha siz şeyleri kendiniz doldurun istediğiniz gibi ayoll
Olan sana olacak
Hhaha Aaa sen biraz daha serhatın burnunu sürt sonra ben seni ondan koparırımAlışkınım ben ezilmeye yıpranmaya varsın sevdiğim @serhatt de ezsin beeğğ...
Oha @serhatt ten beni koparırsan kimle olcam benHhaha Aaa sen biraz daha serhatın burnunu sürt sonra ben seni ondan koparırım
Hahha seni ona yedirememOha @serhatt ten beni koparırsan kimle olcam ben
Bana o zaman @serhatt in ikizini verHahha seni ona yedirememBen ona ders olsun diye seni bela ettim başına sonra seni alacam ondan
Ben de özlemişim iyi gecelerCicili bicili rüyalar cnm cici sohbetini özlemişim
Tam tersi kılsızım ben @denizz19 şahitSerhatın yüzü çok kıllı tamam erkekler kıllı olur ama bu biraz abartmış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?