Saf sevgi benimki be abla.Kötü niyetim yok hiçBöyle görüyor seni gerçekten ben çözdüm![]()
![]()
Saf sevgi benimki be abla.Kötü niyetim yok hiçBöyle görüyor seni gerçekten ben çözdüm![]()
![]()
Aaa ona eminim kalbin çok temiz safSaf sevgi benimki be abla.Kötü niyetim yok hiç![]()
Ve ben sevdim mi saf severim. @serhatt cidden çok şanslı ama haberi yok.Bir eli yağda bir eli bağda olur.Onu asla üzmem.RomantiğimdirAaa ona eminim kalbin çok temiz saf![]()
Aaa ona fırlama tipler lazım cnm sanada hanım hanımcıkVe ben sevdim mi saf severim. @serhatt cidden çok şanslı ama haberi yok.Bir eli yağda bir eli bağda olur.Onu asla üzmem.Romantiğimdir![]()
Ama sevdiğim insanların yanında biraz fırlama da olduğum doğrudurAaa ona fırlama tipler lazım cnm sanada hanım hanımcık![]()
![]()
![]()
Aaa ona ipleri verirsen geyikten çok boynuzun olur ayollAma sevdiğim insanların yanında biraz fırlama da olduğum doğrudur@serhatt hakkında çok ciddiyim eğer ilerde onla olursam hep o ne derse o olur
![]()
Olsun eğer @serhatt başkasıyla da olmak istiyosa olabilir.Yeter ki gün sonunda bana dönsünAaa ona ipleri verirsen geyikten çok boynuzun olur ayoll![]()
![]()
![]()
Hhaha Ohaaa şey evi gibi 😱😱😱Olsun eğer @serhatt başkasıyla da olmak istiyosa olabilir.Yeter ki gün sonunda bana dönsün![]()
Ne evi gibi beHhaha Ohaaa şey evi gibi 😱😱😱
Hhaha siz şeyleri kendiniz doldurun istediğiniz gibi ayollNe evi gibi bededim ya @serhatt e saf duygular besliyorum diye.istediğiyle olabilir neticede zorlayamam ama gün sonunda gelsin bana
![]()
Alışkınım ben ezilmeye yıpranmaya varsın sevdiğim @serhatt de ezsin beeğğ...Hhaha siz şeyleri kendiniz doldurun istediğiniz gibi ayoll![]()
![]()
Olan sana olacak![]()
Hhaha Aaa sen biraz daha serhatın burnunu sürt sonra ben seni ondan koparırımAlışkınım ben ezilmeye yıpranmaya varsın sevdiğim @serhatt de ezsin beeğğ...![]()
Oha @serhatt ten beni koparırsan kimle olcam benHhaha Aaa sen biraz daha serhatın burnunu sürt sonra ben seni ondan koparırım![]()
Hahha seni ona yedirememOha @serhatt ten beni koparırsan kimle olcam ben![]()
Bana o zaman @serhatt in ikizini verHahha seni ona yedirememBen ona ders olsun diye seni bela ettim başına sonra seni alacam ondan
![]()
![]()
![]()
Ben de özlemişim iyi gecelerCicili bicili rüyalar cnm cici sohbetini özlemişim![]()
Tam tersi kılsızım ben @denizz19 şahitSerhatın yüzü çok kıllı tamam erkekler kıllı olur ama bu biraz abartmış![]()
![]()
![]()