Bu laflardan sonra Aleyna diyor😱Aleyna , Handeye o dünya yıldızı değil çocuk doğurup ev hanımı olsun gibi bir sürü laf giydirmiştiHala Aleyna diyorsa bize şaşırmak düşüyor@Forumdash
Bu laflardan sonra Aleyna diyor😱Aleyna , Handeye o dünya yıldızı değil çocuk doğurup ev hanımı olsun gibi bir sürü laf giydirmiştiHala Aleyna diyorsa bize şaşırmak düşüyor@Forumdash
Hande Yenerin sahte tık lafı vardı evet Aleynaya değil Demete demiş ama Aleyna hiç zamana bırakmadan Handeye ağzına geleni demişti dünya yıldızı olamadı için aleynayla uğraşıyormuş çcuk yapıp ev hanımı olsun diye tavsiye verdi HandeyeBu laflardan sonra Aleyna diyor😱
Aleyna babamız fav 10 yuvamızOnu 10 yaş ve altı ek olarak bu forumda kafayı tırlatmış @XanTier @MasacRE- @S.G.A.T. dışında takan yok cnm yanı çocuklar ve delilerin illgi alanında öyle bir liste varsa girsin
@Forumdash
Hande fanı biri bu lafları iyice bir ölçüp o şekilde karar almalıHande Yenerin sahte tık lafı vardı evet Aleynaya değil Demete demiş ama Aleyna hiç zamana bırakmadan Handeye ağzına geleni demişti dünya yıldızı olamadı için aleynayla uğraşıyormuş çcuk yapıp ev hanımı olsun diye tavsiye verdi Handeye@Forumdash
Deli tanımıma uygun işte
daha konuyu açmadan dedim bunu forumdash açmıştırTebrikler aşkımaTacını da verdim@Billy Kane @Çiğdem- @xemrexxx
Aleyna neden yok gerçekten şaşirdim
Haberdeki o yorumumu silcem şimdi. Çünkü listede şarkıcıların tüm eserlerini kapsıyormuş.Forumdas listede onun olmadığına şaşırdığını yazmış ama zaten onun listede olmaması normal olan
Cıks olmamiş sadece güldürdü
daha konuyu açmadan dedim bunu forumdash açmıştır
listeye gelirsek eğer hande yenere bişey demiyorum ama demet akalının 3. olduğu bir liste benim açımdan yok hükmündedirbu kadının ilk 100 e girmesi bile listeyi şaibeli yapar
@turkuazz Kavuruyordu kısır Tilki Kız dedikodusun da iyi gidiyorUla bi gün gelmedik ne dedikodu yapmişsiniz @Çiğdem- @turkuazzKısır da varmıydı
Hande 1 NUMARA benim için Sezen Aksu 2.numara diğerleri hep sevdiklerim olarak kalacaktırMüziğin 2 kalite isimleri 1 ve 2'dirGerisi zamana, mekana uygun sanatçılar
Haberdeki o yorumumu silcem şimdi. Çünkü listede şarkıcıların tüm eserlerini kapsıyormuş.
Kadının şarkıları efsane değil ama zaman uygun çerezlik işteHaliyle listeye giriyor
Bi tabak bana da ayırırdı insan
Birini yanlış yoldan doğru yola almaya çalışmak dedikodu sayılmaz,zaten etiket yapıldı mesajaUla bi gün gelmedik ne dedikodu yapmişsiniz @Çiğdem- @turkuazzKısır da varmıydı
Hande 1 NUMARA benim için Sezen Aksu 2.numara diğerleri hep sevdiklerim olarak kalacaktırMüziğin 2 kalite isimleri 1 ve 2'dirGerisi zamana, mekana uygun sanatçılar
Haberdeki o yorumumu silcem şimdi. Çünkü listede şarkıcıların tüm eserlerini kapsıyormuş.
Kadının şarkıları efsane değil ama zaman uygun çerezlik işteHaliyle listeye giriyor
Doğru yoldaki adamın gıybet yapılmış. Baktınız konu sahibinin dedikodusu sonra etiketBirini yanlış yoldan doğru yola almaya çalışmak dedikodu sayılmaz,zaten etiket yapıldı mesajabu kötü alışkanlıktan artık kurtulmalısın@Çiğdem-
Doğru yoldaki adamın gıybet yapılmış. Baktınız konu sahibinin dedikodusu sonra etiketohh yooo!!!! yemem ben bunları
@turkuazz doğru diyor biz seni kurtarmaya çalışıyoruz bataklıktan kıymetimizi bilBirini yanlış yoldan doğru yola almaya çalışmak dedikodu sayılmaz,zaten etiket yapıldı mesajabu kötü alışkanlıktan artık kurtulmalısın@Çiğdem-
ben pırlantayım pırlanta
Hatalarından ders çıkarmalsın o acidan artık doğru yolu bulmanDoğru yoldaki adamın gıybet yapılmış. Baktınız konu sahibinin dedikodusu sonra etiketohh yooo!!!! yemem ben bunları
Afferim gözüme girdin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?