2017'de En Çok Hande Yener Dinlendi

Bu laflardan sonra Aleyna diyor😱:A:A
Hande Yenerin sahte tık lafı vardı evet Aleynaya değil Demete demiş ama Aleyna hiç zamana bırakmadan Handeye ağzına geleni demişti dünya yıldızı olamadı için aleynayla uğraşıyormuş çcuk yapıp ev hanımı olsun diye tavsiye verdi Handeye :A :A :A @Forumdash

Hande Yenerin sahte tık lafı vardı evet Aleynaya değil Demete demiş ama Aleyna hiç zamana bırakmadan Handeye ağzına geleni demişti dünya yıldızı olamadı için aleynayla uğraşıyormuş çcuk yapıp ev hanımı olsun diye tavsiye verdi Handeye :A :A :A @Forumdash
Hande fanı biri bu lafları iyice bir ölçüp o şekilde karar almalı:A

Tebrikler aşkıma :bhr: Tacını da verdim:A @Billy Kane @Çiğdem- @xemrexxx

Aleyna neden yok gerçekten şaşirdim(b)
daha konuyu açmadan dedim bunu forumdash açmıştır :)
listeye gelirsek eğer hande yenere bişey demiyorum ama demet akalının 3. olduğu bir liste benim açımdan yok hükmündedir :) bu kadının ilk 100 e girmesi bile listeyi şaibeli yapar :)

Ula bi gün gelmedik ne dedikodu yapmişsiniz @Çiğdem- @turkuazz :F :F Kısır da varmıydı :A
Hande 1 NUMARA benim için Sezen Aksu 2.numara diğerleri hep sevdiklerim olarak kalacaktır :A Müziğin 2 kalite isimleri 1 ve 2'dir :A Gerisi zamana, mekana uygun sanatçılar :A

Forumdas listede onun olmadığına şaşırdığını yazmış ama zaten onun listede olmaması normal olan:A
Haberdeki o yorumumu silcem şimdi. Çünkü listede şarkıcıların tüm eserlerini kapsıyormuş. :X
Aleyna babamız fav 10 yuvamız :A Nasıl slogan ama @S.G.A.T. @Forumdash :A
Cıks olmamiş sadece güldürdü:A

daha konuyu açmadan dedim bunu forumdash açmıştır :)
listeye gelirsek eğer hande yenere bişey demiyorum ama demet akalının 3. olduğu bir liste benim açımdan yok hükmündedir :) bu kadının ilk 100 e girmesi bile listeyi şaibeli yapar :)
:F:F Kadının şarkıları efsane değil ama zaman uygun çerezlik işte :A Haliyle listeye giriyor :X

Ula bi gün gelmedik ne dedikodu yapmişsiniz @Çiğdem- @turkuazz :F :F Kısır da varmıydı :A
Hande 1 NUMARA benim için Sezen Aksu 2.numara diğerleri hep sevdiklerim olarak kalacaktır :A Müziğin 2 kalite isimleri 1 ve 2'dir :A Gerisi zamana, mekana uygun sanatçılar :A

Haberdeki o yorumumu silcem şimdi. Çünkü listede şarkıcıların tüm eserlerini kapsıyormuş. :X

:F:F Kadının şarkıları efsane değil ama zaman uygun çerezlik işte :A Haliyle listeye giriyor :X
@turkuazz Kavuruyordu kısır Tilki Kız dedikodusun da iyi gidiyor :A :A :A

@turkuazz Kavuruyordu kısır Tilki Kız dedikodusun da iyi gidiyor :A :A :A

Birini yanlış yoldan doğru yola almaya çalışmak dedikodu sayılmaz,zaten etiket yapıldı mesaja:A:A bu kötü alışkanlıktan artık kurtulmalısın:A:A @Çiğdem-

Forum İstatistikleri

Konular
173,294
Üyeler
8,487
Son Üye
alius