Hepsini ve fazlasını hakediyorsunharikayım kendimi ne kadar övsem azdır
iki alanda zirvedeyim bir yerdede kılpayı zirveyi sana kaptırmışım lanet görümcek
beni, destekleyen beni bugünlere getiren başta ailem akrabalarım görümcelerim olmak üzere tüm forum ailesine yani herekese teşekür ederim iyiki varsınız pardon iyiki varımben olmasam napacaktınız
beni çekemeyen HainlereDE ( @Harunnn60 @S.G.A.T ) bu muhteşem başarım kapak olsun)
haa bu arada bu muhteşem organizasyonu düşünen planlayan milim milim işleyen yapımında ve yayınında alın teri döküp ortalığı foka çeviren @mrt-06 görümceğime yolcu yolunda gerek sana ne gerek! diyerekten teşekür eder iyi yolculuklar dilerim
ona hiç şüphem yokAynen her zaman bir yerlerde ufak da olsa etkilerim olur
Ulan ben bile o kadar kendimi sıvarım bu seviyeye hiç çıkmadım. Bu kaçıncı level kardo söyle de level kasayım biraz.harikayım kendimi ne kadar övsem azdır
iki alanda zirvedeyim bir yerdede kılpayı zirveyi sana kaptırmışım lanet görümcek
beni, destekleyen beni bugünlere getiren başta ailem akrabalarım görümcelerim olmak üzere tüm forum ailesine yani herekese teşekür ederim iyiki varsınız pardon iyiki varımben olmasam napacaktınız
beni çekemeyen HainlereDE ( @Harunnn60 @S.G.A.T ) bu muhteşem başarım kapak olsun)
haa bu arada bu muhteşem organizasyonu düşünen planlayan milim milim işleyen yapımında ve yayınında alın teri döküp ortalığı foka çeviren @mrt-06 görümceğime yolcu yolunda gerek sana ne gerek! diyerekten teşekür eder iyi yolculuklar dilerim
bu güzel düşüncelerin için çok teşekkürler o senin iyiliğinSenle duygusallığı paylaşmak güzel bir detay
Geçen sene en iyi çıkış yapan üye seçilmiştim ve hala ilk 3 te olmak güzel
Geçen senenin objektif üyesindede bir kaç üye ile birinciliği paylaşmıştım.
Tacı @turkuazz a devretmişiz
Forumun tartışmasız en kibar en efendi ve en güzel kalpli üyelerinden biri
Keşke forumun en tatlı sinirlenen kategorisinide ekleseydimbu güzel düşüncelerin için çok teşekkürler o senin iyiliğinbu arada sanırım forumun enleri kategorisinde ilk defa bu kadar oy alıyorum
harikayım kendimi ne kadar övsem azdır
En tatlı sinirlenen kategorisi çok komik olurdu aslında bunu yazınca dahi çok komik oluyorKeşke forumun en tatlı sinirlenen kategorisinide ekleseydim
Forumda efendiliğini belli eden çok kişi var. Misal sen ve Atacan ve ayrıyetten @MEnes ide bir çok konuda taktir ediyorum. O bilir ne demek istediğimi
Forumdaki okadar art niyetlere karşı sakinliğinizi korumanız harika.
Allah rahmet eylesin tekrardan, eksikliği ilk günkü gibi hissediliyorRahmetli @china_shangai abimiz, yılın enleri etkinliğinde de yine en unutulmayan isim olarak adını bir kez daha foruma kazıdı.
Bilirim bilirim ve ne gerekiyorsa onu yapmaya devam edeceğimi de belirtmek isterim.Keşke forumun en tatlı sinirlenen kategorisinide ekleseydim
Forumda efendiliğini belli eden çok kişi var. Misal sen ve Atacan ve ayrıyetten @MEnes ide bir çok konuda taktir ediyorum. O bilir ne demek istediğimi
Forumdaki okadar art niyetlere karşı sakinliğinizi korumanız harika.
ayol olmayan halimle bile listelere damga vurmuşumEmeklerine sağlık @mrt-06 yine güzel bir sevgi çemberi oluşturduk
3 1.ciliğim var ama beni en mutlu eden Gevezede gebermiş @xemrexxx i tahtından etmişim
@Harunnn60 senin için ise kötü haber @destere ihtiyarlamış haliyle alamaz diyordun komiği onu almışkan birde eğlenceliyide almış sana nispet etmiş
@Thequeer Tartışmasız yılın en iyisiydi zaten açık ara kazanmayıda hak etti gelir inş yakında
Demi
En unutulmayacak üyeler harika yerlere gitmiş. @china_shangai ve @Bully forumun unutulmayacak isimleri.
En geveze isim @Çiğdem- harika yere gitmiş, en iyi çıkış yapan @Thequeer de öyle.
@destere komiklik mi yapıyormuş, ilk kez duydum.
Benim ne fanatikliğim görüldü. 😱 Teşekkürler oy veren herkese, D de umarım bir gün zirvede olur.
En tarafsız üyede @xBUGRAx a oy verenler kimler?
Emeklerine sağlık canım @mrt-06
@destere Her yıl komik seçiliyor zaten yenimi görüyorsun @Yiğitt 😱😱😱 Eğlenceliyide almış bu sefer
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?