2017 Yılının Forum Enleri Belli Oldu!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan mrt-06
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
En cool üye kategori olmalıydı. Modern bi liste beklerdim.:A

En unutulmayacak üyeler harika yerlere gitmiş. @china_shangai ve @Bully forumun unutulmayacak isimleri.

En geveze isim @Çiğdem- harika yere gitmiş, en iyi çıkış yapan @Thequeer de öyle. :bhr:

@destere komiklik mi yapıyormuş, ilk kez duydum. :A

Benim ne fanatikliğim görüldü. 😱 Teşekkürler oy veren herkese, D de umarım bir gün zirvede olur. :Z

En tarafsız üyede @xBUGRAx a oy verenler kimler? :F

Emeklerine sağlık canım @mrt-06 :bhr:

En Unutulmayacak Üye olarak rahmetli abimizi China_shangai abimizin olması beni çok mutlu etti. Oy veren herkese çok teşekkür ediyorum. Mekanı cennet olsun, dualarınızı eksik etmeyin.

Diğer kategoriler beklenildiği şekilde olmuş.

Bu arada Eline sağlık @mrt-06 gerçekten çok büyük emek isteyen bir çalışmanın yine aynı şekilde büyük emek isteyen sonuçlarını yayınladığın sana da teşekkür ederim.

harikayım kendimi ne kadar övsem azdır :)

iki alanda zirvedeyim bir yerdede kılpayı zirveyi sana kaptırmışım lanet görümcek :)
beni, destekleyen beni bugünlere getiren başta ailem akrabalarım görümcelerim olmak üzere tüm forum ailesine yani herekese teşekür ederim iyiki varsınız pardon iyiki varım :) ben olmasam napacaktınız :)

beni çekemeyen HainlereDE ( @Harunnn60 @S.G.A.T ) bu muhteşem başarım kapak olsun :))

haa bu arada bu muhteşem organizasyonu düşünen planlayan milim milim işleyen yapımında ve yayınında alın teri döküp ortalığı foka çeviren @mrt-06 görümceğime yolcu yolunda gerek sana ne gerek! diyerekten teşekür eder iyi yolculuklar dilerim :)
Hepsini ve fazlasını hakediyorsun :bhr:
Senin listeni göremedik :A gerçi geçen sene pek memnun kalmamıştım :A

Aynen her zaman bir yerlerde ufak da olsa etkilerim olur :A
ona hiç şüphem yok :A

iki alanda zirvedeyim bir yerdede kılpayı zirveyi sana kaptırmışım lanet görümcek :)
beni, destekleyen beni bugünlere getiren başta ailem akrabalarım görümcelerim olmak üzere tüm forum ailesine yani herekese teşekür ederim iyiki varsınız pardon iyiki varım :) ben olmasam napacaktınız :)

beni çekemeyen HainlereDE ( @Harunnn60 @S.G.A.T ) bu muhteşem başarım kapak olsun :))

haa bu arada bu muhteşem organizasyonu düşünen planlayan milim milim işleyen yapımında ve yayınında alın teri döküp ortalığı foka çeviren @mrt-06 görümceğime yolcu yolunda gerek sana ne gerek! diyerekten teşekür eder iyi yolculuklar dilerim :)
Ulan ben bile o kadar kendimi sıvarım bu seviyeye hiç çıkmadım. Bu kaçıncı level kardo söyle de level kasayım biraz. :A Ama olsun sıva külliyatının gereğini yaptığın için sanatına saygımız vardır. Sanat sanat içindir. :A

Senle duygusallığı paylaşmak güzel bir detay :bhr:

Geçen sene en iyi çıkış yapan üye seçilmiştim ve hala ilk 3 te olmak güzel :bhr:
Geçen senenin objektif üyesindede bir kaç üye ile birinciliği paylaşmıştım.
Tacı @turkuazz a devretmişiz :A
Forumun tartışmasız en kibar en efendi ve en güzel kalpli üyelerinden biri :bhr:
bu güzel düşüncelerin için çok teşekkürler o senin iyiliğin:bhr: bu arada sanırım forumun enleri kategorisinde ilk defa bu kadar oy alıyorum:)

Son düzenleme:
bu güzel düşüncelerin için çok teşekkürler o senin iyiliğin:bhr: bu arada sanırım forumun enleri kategorisinde ilk defa bu kadar oy alıyorum:)
Keşke forumun en tatlı sinirlenen kategorisinide ekleseydim :A

Forumda efendiliğini belli eden çok kişi var. Misal sen ve Atacan ve ayrıyetten @MEnes ide bir çok konuda taktir ediyorum. O bilir ne demek istediğimi :bhr:
Forumdaki okadar art niyetlere karşı sakinliğinizi korumanız harika.

:tongueclosed::tongueout:

Forumda efendiliğini belli eden çok kişi var. Misal sen ve Atacan ve ayrıyetten @MEnes ide bir çok konuda taktir ediyorum. O bilir ne demek istediğimi :bhr:
En tatlı sinirlenen kategorisi çok komik olurdu aslında bunu yazınca dahi çok komik oluyor:A

Bilirim bilirim ve ne gerekiyorsa onu yapmaya devam edeceğimi de belirtmek isterim. :)

En Unutulmayacak Üye China_Shangai, @Bully, @denizz19
2017 Yılının En İyi Çıkış Yapan Üyesi @Thequeer, @S.G.A.T. @Dosi , @Sherlock
Yılın En Geveze Üyesi @Çiğdem- , @xemrexxx @denizz19 @destere
Yılın En İyi Yöneticisi @mrt-06 @Aserat @Yiğitt @denizz19 @Harunnn60 @xBUGRAx
En Komik Üye @destere @pompy @xemrexxx @Doğu @Çiğdem- @MasacRE-
Konularını En Çok Beğendiğiniz Üye @Aserat @mrt-06 @Yiğitt @denizz19 @Harunnn60 @xBUGRAx
Türkçeyi En İyi Kullanan Üye @Aserat @OzaN @mrt-06 @Tolstoyevski @Sherlock
En Güzel Avatarlı Üye @mrt-06 @destere @Dosi @Çiğdem- @vadikızı @takas
En İyi Yorumcu Üye @Tolstoyevski @MEnes @Sherlock @mrt-06 @xemrexxx @xBUGRAx
En Duygusal Üye @vadikızı @Dosi @mrt-06
En Eğlenceli Üye @destere @denizz19 @Çiğdem- @MasacRE-
En Filozof Üye @Tolstoyevski @pompy @papuleoo
En Aktif Üye @Çiğdem- @Yiğitt @denizz19 @XanTier @xemrexxx @S.G.A.T.
En Sabırlı Üye @Çiğdem- @vadikızı @Dosi @mrt-06 @Doğu @papuleoo
En Fanatik Üye @Yiğitt @takas @xemrexxx @Polat Şaşmaz @Doğu @xBUGRAx @mrt-06
En Sinirli Üye @takas @Doğu @sokak sanati @Yiğitt @Danger Ua!
En Ciddi Üye @papuleoo @Tolstoyevski @mesmeso61 @takas @FaJi @Tzira
En Güzel Kullanıcı Adı @Yakamoz-Asi @sokak sanati @Sherlock @Tolstoyevski @Billy Kane @Thequeer @cookies
En Tarafsız / Objektif Üye: @XanTier @xBUGRAx

tüm üyeleri tebrik ediyorum, @mrt-06 emeğine sağlık iyi bir etkinlik oldu:)

Son düzenleme:
Eline sağlık. :) @mrt-06

Benim için oy kullanan herkese teşekkür ederim, birçok kategoride birinciliği az farkla kaçırmışım. Herkesi tebrik ederim.

Emeklerine sağlık @mrt-06 yine güzel bir sevgi çemberi oluşturduk :bhr::bhr::bhr:

3 1.ciliğim var ama beni en mutlu eden Gevezede gebermiş @xemrexxx i tahtından etmişim :Z:Z:Z

@Harunnn60 senin için ise kötü haber @destere ihtiyarlamış haliyle alamaz diyordun komiği onu almışkan birde eğlenceliyide almış sana nispet etmiş :A :A :A

@Thequeer Tartışmasız yılın en iyisiydi zaten açık ara kazanmayıda hak etti gelir inş yakında :bhr::bhr::bhr:
ayol olmayan halimle bile listelere damga vurmuşum:A bu arada @denizz19 niye unutulmayacak ki zaten bir yere gittiği yok burada hep :F @mrt-06 @Yiğitt @Dosi

Kazanan herkese tebrikler ve Türkçe'yi En İyi Kullanan Üye dalında beni seçtiğiniz için teşekkürler. :bhr:

Emeğine sağlık. :D @mrt-06

En unutulmayacak üyeler harika yerlere gitmiş. @china_shangai ve @Bully forumun unutulmayacak isimleri.

En geveze isim @Çiğdem- harika yere gitmiş, en iyi çıkış yapan @Thequeer de öyle. :bhr:

@destere komiklik mi yapıyormuş, ilk kez duydum. :A

Benim ne fanatikliğim görüldü. 😱 Teşekkürler oy veren herkese, D de umarım bir gün zirvede olur. :Z

En tarafsız üyede @xBUGRAx a oy verenler kimler? :F

Emeklerine sağlık canım @mrt-06 :bhr:
ayol olmayan halimle bile listelere damga vurmuşum:A bu arada @denizz19 niye unutulmayacak ki zaten bir yere gittiği yok burada hep :F @mrt-06 @Yiğitt @Dosi
@destere Her yıl komik seçiliyor zaten yenimi görüyorsun @Yiğitt 😱😱😱 Eğlenceliyide almış bu sefer :A :A :A

Hahah Aaa evet gebermiş halinle hak etmediğin ödül alacaktın ayol neyseki oklavayı kafana indirmişim @xemrexxx :A :A :A