Kontrol ettin mi, düşmedi mi sorular hala?Ara geçişler çok sıkıcıydı, uykum gelmişti.
Tarih de 3 ünite çalışmıştım toplasan 5 soru çıkmamıştır, rezil bir şey.
Coğrafya kolay gibiydi, çalışanın fullemesi lazımdı.
Felsefe iyi geçti, Mantıkdan full bekliyorum.
Düşmedi.Kontrol ettin mi, düşmedi mi sorular hala?Düşünce haber et de biz de bir göz gezdirelim.
Aynen girdim. Sosyalci olduğum için Tarih ve Coğrafya'da sıkıntı yaşamadım, zaten sorularda basitti özellikle tarih kekti diyebilirim.@Tolstoyevski @DarkLeqenD @berkann @ozgur2113 başka giren var mıydı.
@papuleoo sen de kesin girmişsindir.
Son 1 buçuk ay hiç çalışmadım.Açık uçlu sorular basit geldi bana. Sen hazırlanmış mıydın?
Genelde son günler çalışılır ama sen tersini yapmışsın. En azından diğer sınava çalış daha bir hafta var. Oradan iyi yaparsan farkı kapatabilirsin.Son 1 buçuk ay hiç çalışmadım.
Yanlış yapmışım o soruyu.Heraldik cevabı olan bir soru varmış Ne kek sorunot ben bir tarihçiyim
Etnografya mı yaptın yoksaYanlış yapmışım o soruyu.
A veya B yapmıştım.Yanlış yapmışım o soruyu.
Girdim girmez olur muyum@batuhankaralar sen YGS'den beklemediğin şekilde çok iyi almıştın LYS'ye de girdin mi?
Şaka maka bu gidişle hukuk ya da tıp tutturursan ne gülerim.Girdim girmez olur muyumTarih beklediğimden iyi geçti, Felsefe'de birkaç tane zor soru dışında aman aman soru yoktuBeni götürürse Coğrafya götürecek hiç ümitli değilim
Ayrıca açık uçlu sorular çok kekti herhalde ilk yıla özel böyle bir şey yaptılar
MF düşük sayılırdı yaŞaka maka bu gidişle hukuk ya da tıp tutturursan ne gülerim.MF'den de yüksekti demi YGS'n? Yoksa TM miydi yüksek olan.
Bence tutturursan gidersin, şimdi böyle boş keseden sallamak kolay.MF düşük sayılırdı yaTM-TS iyiydi ama muhtemelen TM puanım yüksek gelecek
Hukuk tıp falan tutturursam gitmem 30'undan sonra mı askerlik yapacağım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?