ilk jüri puanları geliyor sonra televoting oyları geliyor 2'ye böldüler. O yüzden 700 puanlar 600 puanlar ortaya çıktı.
Bulgaristan hak ediyordu onların şarkısını dinle bi.![]()
Bunu diyorsun galiba
ilk jüri puanları geliyor sonra televoting oyları geliyor 2'ye böldüler. O yüzden 700 puanlar 600 puanlar ortaya çıktı.
Bulgaristan hak ediyordu onların şarkısını dinle bi.![]()
Bulgaristan için ne düşünüyorsun.üç şarkı vardı sanırım biri ingiltere biri yunanistan biride danimarkamıydı neydi hee birde belçikanın adel çakması kızı geleceği parlak bir kız onun haricinde kıbrısın saplarının şarkısıda iyiydi@Ahmad ın tilkisi berbattı
birde geçen sene birincilik kürsüsüne gelen ukrayna bu sever zıçıp sıvamıştı ortalığı
![]()
kısaca berbattıBulgaristan için ne düşünüyorsun.![]()
Ama 2.oldular öyle deme.
Bunu diyorsun galibaÇocuk la bu bildiğin kaç yaşında bu velet, junior eurovision falan yok mu oraya gönderselermiş bunu
Diğerinden iyi ama çok da iyi değil, hepsini dinlesem bundan daha çok sevdiklerim olurdu muhtemelen
![]()
Rusya katılsa ilk 5'e girerdi.kısaca berbattı
neyse eurovision beni sarmadı ben müjganla birlikte ağlaşmaya gidiyorum
Ama 2.oldular öyle deme.
Rusya katılsa ilk 5'e girerdi.![]()
O bi tuhaf söylüyor her an bayılacakmış gibi.Portekiz de 1. oldu işte onu niye beğenmiyorsunuz o zaman![]()
rusya kızlarla katılsa bende desteklerimde onlardada son yıllarda bir sap eğemenliği varAma 2.oldular öyle deme.
Rusya katılsa ilk 5'e girerdi.![]()
bu kara haberi nerden duydun1000 puanla seneye biz kazanırız![]()
senin sesi bilmemde @denizz19 katılsa zaten bize tümden eurovision u yasaklarlar avrupalı kulak sağlığına düşkündürİzlemedim hak ettiler mi bilmiyorum ama tebrikler.
Şu Eurovision'a @denizz19 ile katılsak Yunanistan bile bize 10 verir aslında.![]()
Avrupa Deniz'i kıskanıyor bence böylesine büyük bir cevherin açığa çıkmasını istemiyorlar.senin sesi bilmemde @denizz19 katılsa zaten bize tümden eurovision u yasaklarlar avrupalı kulak sağlığına düşkündürbizim gibi başa gelen çekilir demezler
![]()
üfff ne cevherAvrupa Deniz'i kıskanıyor bence böylesine büyük bir cevherin açığa çıkmasını istemiyorlar.![]()
Hiss-i kablel vuk-urusya kızlarla katılsa bende desteklerimde onlardada son yıllarda bir sap eğemenliği var
birinci gelen şarkı en azından aradan bir kaç yıl geçsede unutulmayacak şarkılardan olmalı kulağa hitap etmeli mesela ribak ın şarkısı
kaç yıl geçmiş aradan hala her rastladığımda tıklayıp izlerim tempo var ezgi var herşey var yani söyleyen sap olsada kaliteli şarkıya hakkını veririz
bu kara haberi nerden duydun![]()
arapçam iyidirHiss-i kablel vuk-u![]()
İtalya, hakkın yendi. İsveç'in uyduruk şarkısından bile geride olmamalıydın.