2017-18 Sezonu Süper Lig Şampiyonu Kim Olur?

2017-18 Sezonu Süper Lig Şampiyonu

• Kullanılan toplam oy
    15
  • Anket kapatılmış .

Tolstoyevski

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
41,084
Puanı
1,061
Web Sitesi
www.ataturkungencligehitabesi.com
Aykut Kocaman yönetimindeki, yıllardır 4.yıldız peşinde koşan artık sabrı kalmayan Fenerbahçe mi?

İki berbat sezonun ardından artık takımı yenilemeye giden ve transfer yasağının da kalktığı Galatasaray mı?

Son iki sezondur lige damgasını vuran, oturmuş bir kadroya ve teknik ekibe sahip Beşiktaş mı?

Şimdiden büyük bir atak yapmış ve gelecek sezon için şampiyonluk havasına girmiş, birçok sağlam ismi kadrosuna katmış, Ersun Yanal yönetimindeki kuruluşunun 50.yılını kutlayacak olan Trabzonspor mu?

İki sezondur ligin zirvesini zorlayan ve Galatasaray'ı, Beşiktaş'ı bile evinde darmadağın eden Başakşekir mi?

Yoksa bir başka takım mı? Tahminleri alalım.

Şimdiden bir şey diyebilmek zor. En azından yaz döneminde yapılacak hamlelere bakmak lazım.

Beşiktaş alır yine. Fenerbahçe ve Galatasaray taraftar olarak hazır değil şampiyonluğa. İki takımın da taraftarları futboldan soğudu, tribünler boş. Aziz ve Dursun kaldıkça da bu değişmez.

Diğer yandan Beşiktaş uzun zamandır giremediği şekilde havaya girdi. Üçlemeyi tamamlarlar. :)

Seneye inşallah hasretimize son vereceğiz. Ama benim anlamadığım Aykut Kocaman ne zaman Fenere geldi?

Beşiktaş alır yine. Fenerbahçe ve Galatasaray taraftar olarak hazır değil şampiyonluğa. İki takımın da taraftarları futboldan soğudu, tribünler boş. Aziz ve Dursun kaldıkça da bu değişmez.

Diğer yandan Beşiktaş uzun zamandır giremediği şekilde havaya girdi. Üçlemeyi tamamlarlar. :)
Beşiktaşı yenersek taraftar gelir Trabzon başakşehiri yener Adanayı yenen takım sağlam çıkamıyorum

TURKCELL T70 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bir Galatasaray'lı olarak çok ciddiyim, Beşiktaş olacağına Fenerbahçe şampiyon olsun istiyorum artık. Beşiktaş o kadar antipatikleşti ki gözümde, Fenerin bile şampiyon olmasına razıyım. Artık bu havanın sönme vakti geldi... Her zaman derim Türkiye'de 2 büyük vardır, Galatasaray ve Fenerbahçe. Beşiktaş istediği kadar şampiyon olsun, hep bu 2 takımın gölgesinde kalacak. Tıpkı İspanya'daki Real ve Barça'nın daima gölgesinde kalacak olan Atletico Madrid gibi. :)

http://kralspor.ensonhaber.com/m/haber.php?s=senol-gunes-barcelona-real-madrid-gibiyiz-2017-07-08#12

2 takım tamamen yenileniyor. Galatasaray`ın antrenörü de yeni. Defanslarda falan sorun devam ediyor. Oyuncu almakla çözülecek sorunlar da değil. Tudor`a güvenemiyorum ben. Büyük pozitif olayların olması lazım şampiyonluk için. Alınacak ön libero takıma uymalı, Selçuk vites yükseltmeli ve önemlisi savunma kimyasının GS seviyesine çıkması. Bunlar da hemen olacak şeyler değil. O yüzden inanmıyorum ben. Bu sene de geçiş senesi bizim için. Bari takım otursa da paralar çar çur olmasa.
Açıkçası benim sürpriz favorim Fenerbahçe. Aykut Kocaman o tatsız futboluyla 1-0`ları toplayıp bir şekilde şampiyon olabilir. Yapmadığı şey de değil.
Normal şartlarda zaten favori belli. Beşiktaş çok şanslı bir takım. Çok fazla. Sportif sıkıntılar yaşasalar da idari hiç sorun olmuyor. Daha doğrusu gelişmiyor. Tabi bu da başarıdır ama şans da var. Bir büyük probleme bakar Beşiktaş`ın düşmesi. Bakalım neler olacak.
Herkese başarılar. Ankette ama Galatasaray diyeceğim. Pozitif düşünelim öyle olsun. :):)

Şu anki kadrolara bakarsak lig yine Beşiktaş ve Başakşehir arasında döner.