Ben kankama saldirmam
Evet amaçlar ve hedefler bu kutlu davada bir olmuş demek ki.bende seni sivamistim seni etiketlemeyleamaclar bir yani
Ben kankama saldirmam
Offffffff yaaaa ben yine yine yine yok um ya siz beni görmüyor musunuz hiç ? Hayalet miyim bu forumda ?? Anlayamıyorum ki ben ??? O kadar yorumlar yazıyorum arti her yapılan yorumu okuyup işaret koyuyorum bakın her yorumun yanında ki list e tıklayın göreceksiniz hep benim işaretim var hatta geçen @vadikızı bana demişti her yorumu okuyup işaret koyuyorsun diye...... o kadar kategori var 1 tanesinin en sonuncusunda bile hiç mi bi insan olabilemez yaa ? $@k@ mi bu ?????? Adım da ismim de geçmiyor hiçbir şekilde ? Tüm forumca anlastiniz mı yoksa benim hakkımda da benim mi haberim yok bundan ?? Artı ben tam 5 yıldır üyeyim bu foruma daha önceleri misafir ziyaretçiydim....
Senin canın sağ olsun ablamValla fazla aktif olmadığın için unutmuşum yazmayı ya
Senin canın sağ olsun ablami$siz değilim ondandir
size geceleri takıla takıla birşeyler kaptım bendeEvet amaçlar ve hedefler bu kutlu davada bir olmuş demek ki.
Evet daha önce insanları etki altına alabildiğimizi söylemiştim, az da olsa olabiliyormuş demek ki.size geceleri takıla takıla birşeyler kaptım bende
haha belki ama bazi konular haric.Evet daha önce insanları etki altına alabildiğimizi söylemiştim, az da olsa olabiliyormuş demek ki.
Evet zaten her konuda insanları etkilesek hiç de şık bir tablo olmazdı yani.
Sen şahitsin bak ben iyi niyetle yaklaştim kaç kere ve ardindan tek olumsuz kelimede kullanmadim halbuki kendisi ben yoken çok pis saydirirdi arkamdanEvet zaten her konuda insanları etkilesek hiç de şık bir tablo olmazdı yani.Ama etkilemek olumlu anlamda oluyorsa kişideki farklı ve iyi özellikleri karşıya aktarıyorsa sakıncalı değil bence.Kötü anlamda etkileyeceksek hiç etkilemeyelim zaten.
@destere'ye rastlayamadım ben de kaç gündür. Hiç kıymetini bilemedi şu halinin gerçekten. Halbuki kaybolma uzun süre demiştin dinlemedi seni.
Bilmiyorum kalbim paramparca ama sen bunu görseydinde ayni hatayi yapardin.önce keşke bu mesajları okusaydımama hala bir şansım var değilmi
Sen de takil rüzgarimiza kankaCiddiyet sama da vurmuş. Lodos gibi bu ciddiyet bugünlerde her yere esiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?