2016 Rio Olimpiyatları Yorum ve Sohbet Konusu

MasacRE

Konu Sahibi
Süper Favori Üye
Reaksiyon puanı
31,992
Puanı
1,060
2016-rio-olimpiyatlari-resmi-torenle-basladi-8677811_x_8393_o.jpg

Brezilya'nın Rio de Janeiro şehrinde Maracana Stadı'nda gerçekleştirilen törenle 31. Yaz Olimpiyat Oyunlarının resmi başlangıcı yapıldı.

206 ülkeden 11.000'i aşkın sporcunun yarışacağı olimpiyat oyunlarına Türkiye'de 21 branşta 103 sporcusuyla katılacak.

Yorumlarınızı bu konu altından yapabilirsiniz.

Türkiye ile ilgili bilgi vereyim. Judoda 2 sporcumuz yarıştı ikisi de mağlup oldu. Basketbolda Fransa karşısında devre arasını 22-19 geride bitirdik.

Yüzme elemeleri başladı. Erkekler 400 metrede Nezir sonuncu oldu. 20.30 gibi Zeynep Güneş çıkıyor, iddialı yarışmacılarımızdan birisi.

@MEnes gece 1de Abd basketbolun maçı varmış Çinle izle de Golden Statelilerin şovunu gör :A

Hee izliyorum adam fena başladı. :A Abd rahat gider de bi yerde birileri dur demeli o takım kim olur bilemem. :A

Kimse dur diyemez birinci belli ikinci kim olacak bakalım :A Ben en fazla İspanya ile Sırbistan rakip olabilir diye düşünüyorum ama onlar da ancak fazla fark yemez belki kazanmaları pek olası değil :A

Öyle görünüyor. Adamların bu form ve kadroyla yenilmesi çok zor. :A

Daha bir de o kadar gelmeyen var. Onların arasından bir iki kadro daha kursan onlar da şampiyon olur :A Avustralya Fransa'ya 20 fark atmış ha ona şaşırdım.

Daha bir de o kadar gelmeyen var. Onların arasından bir iki kadro daha kursan onlar da şampiyon olur :A Avustralya Fransa'ya 20 fark atmış ha ona şaşırdım.
E yani gelmeyen o kadar yıldız var ki bunlar bir kaç oyuncu dışında ikincil kadro olur onların yanında. :A Ben daha bugün sen dedin diye açtım olimpiyatlarla ilgili en ufak bir fikrim yok. :A Ama cidden sürpriz skor olmuş.

E yani gelmeyen o kadar yıldız var ki bunlar bir kaç oyuncu dışında ikincil kadro olur onların yanında. :A Ben daha bugün sen dedin diye açtım olimpiyatlarla ilgili en ufak bir fikrim yok. :A Ama cidden sürpriz skor olmuş.
Bugün başladı işte olimpiyatlar güzel oluyor izlemesi seviyorum ben. Özellikle ilgim olan spor dallarını takip etmeye çalışıyorum neticede 4 yılda bir yapılan bir organizasyon her zaman izleme şansımız olmuyor :D

Forum İstatistikleri

Konular
176,662
Üyeler
8,566
Son Üye
sino7919