Diyosun.Yok yok geçirmedim.Faceden yazmıştım zaten harcanacağını Çünkü unutuldu şarkı güzeldi
Forum Avusturya'yı 21.yapınca ben 12. olur yada 13.olur demiştim bildim onuda.
Diyosun.Yok yok geçirmedim.Faceden yazmıştım zaten harcanacağını Çünkü unutuldu şarkı güzeldi
isveç beni yanıltmadı 5.oldular onlardan umutluydum
İyide sen İsveç 5.olacak demedin ki. Sadece çok iyi gidecek dedin görürsünüz dedin. Benimde Bulgaristan ilk 5'mdeydi ama forumda 7.yada 8.olmuştu.isveç beni yanıltmadı 5.oldular onlardan umutluydum
baksana @Harunnn60 yarışmanın favorisi fransayı bile geçmişler
tamam iyi gittiler işte ayoll 5.oldular siz 20.yaptınız adamı hatta sen bana adil ol isveçten bir halt olmaz gibi birşeylerde demiştin mesajını buldurma şimdiİyide sen İsveç 5.olacak demedin ki. Sadece çok iyi gidecek dedin görürsünüz dedin. Benimde Bulgaristan ilk 5'mdeydi ama forumda 7.yada 8.olmuştu.
Isveci yabana atmayin @Harunnn60 . Escde cok cok basarilari var. Adamlar cok iyi hazirlaniyorlar. Haftalarca yarismalari oluyor birinciyi secmek icin.tamam iyi gittiler işte ayoll 5.oldular siz 20.yaptınız adamı hatta sen bana adil ol isveçten bir halt olmaz gibi birşeylerde demiştin mesajını buldurma şimdi
Abla öylede bu şarkısı pek iyi değildi bence. Yoksa İsveç iyi hazırlanıyor cidden.Isveci yabana atmayin @Harunnn60 . Escde cok cok basarilari var. Adamlar cok iyi hazirlaniyorlar. Haftalarca yarismalari oluyor birinciyi secmek icin.
Eskiden ne cok izlerdim. turk kanallarim yokken cok bakardim. Baska ulkelerin sarkilarinida gösteren programlari vardi. Okullarda haftalarca yarisma konusuluyor ve 1-2 hafta cocuklar finali konusurlar artik. Turkiyenin tekrar katilimiyla yine izlerim belki.
Kiz zaten kirim turklerindenmis ve sarkiyida o yazmis. Turkce sözleri buyuzden var. Demek oyuzden bukadar icten söylemis.Bende begendim sarkiyi, turkce sozlerinin de olmasi guzel
Kazanmasina sevindim galiba rekor puanla birinci olduKiz zaten kirim turklerindenmis ve sarkiyida o yazmis. Turkce sözleri buyuzden var. Demek oyuzden bukadar icten söylemis.
Sizde iyi gittiniz. Bulgaristan galiba en yüksek derecesini aldı.Bende begendim sarkiyi, turkce sozlerinin de olmasi guzel
evet öyle olmus. juriler onu ikinci yapmis fakat seyircinin oylariyla birinciligi kapmislar. oylama sistemi degismis. böyle oldugu icin galiba turkiye artik yarisacak.Kazanmasina sevindim galiba rekor puanla birinci oldu
@Çiğdem- yarismada iyi gidecegini hissetmis demekki
cnm ne anlar bu zevksizler erkeklerde zevk olduğu nerde görülmüş 5.olucak ülkeyi 20.yaptılar ayoll sonuclarda cevabı vericek size isveç dedim ve hepsine ağızlarının payını verdiAbla öylede bu şarkısı pek iyi değildi bence. Yoksa İsveç iyi hazırlanıyor cidden.
Bizim forumda mesela İsveç 20.oldu. @Çiğdem- 10 puan vermese daha da düşerdi hatta.
AynenSizde iyi gittiniz. Bulgaristan galiba en yüksek derecesini aldı.