2016 Eurovision Şarkı Yarışması | Genel Bilgiler ve Yorum

Üçüncü temsilci de belli oldu: Ermenistan'ın Iveta Mukuchyan temsil edecek.

2013 te ukraynayı temsil eden Zlata Ogneviç 3 yıl aradan sonra 2016 da ukraynayı tekrar temsil edecek

Bu kesin değil, sadece Eurovision 2016 ile ilgili gelişmeleri takip edin diye video yayınlamış.

Almanya'yı temsil edeceği açıklanmış olan Xavier Nadoo, ırkçı ve homofobik söylemleri olduğu gerekçesiyle NDR kanalı tarafından yarışmadan çekilmiş. Yani Almanya'nın temsilcisi yine belli değil şu an.

Makedonya'yı daha önceden ESC 1996 ve 2012'de temsil eden Kaliopi (ki kendisini çok severim) temsil edecekmiş.

Ayrıca Bosna Hersek de bu seneki yarışmaya katılıyormuş.
Onların da temsilcileri açıklandı :X

Bulgaristan da katılır inşallah :X Bulgar müziğine bayılıyorum

Onların da temsilcileri açıklandı :X

Bulgaristan da katılır inşallah :X Bulgar müziğine bayılıyorum

Ben yazdığımda açıklanmamıştı, basın toplantısı yapılacaktı akşam. :D

Bulgaristan 2017'de geri döner gibi geliyor, şu makus talihlerini kırsalar her sene katılırlar bence.

@Tzira bu hafta melodifestivalen izleyeceksin :X Esc den sonra en çok sevdiğim yarışma :X Keşke Türkiye de de olsa ünlüler yarışsa :A

@Tzira bu arada demeyi unuttum Bulgaristan bu sene katılacak hatta Poli Genova temsil edecek görürsün :X

Son düzenleme:
@Tzira bu hafta melodifestivalen izleyeceksin :X Esc den sonra en çok sevdiğim yarışma :X Keşke Türkiye de de olsa ünlüler yarışsa :A

@Tzira bu arada demeyi unuttum Bulgaristan bu sene katılacak hatta Poli Genova temsil edecek görürsün :X

Melodifestivalen Şubat'ta olmuyor muydu ya, ben öyle biliyorum. (b) Türkiye'de de o tarz bir eleme olsa zaten çok iyi olurdu ama daha kırk fırın ekmek yememiz lazım.

Bulgaristan'ın döneceğini de kesin yazmışımdır ama unutmuşum, iyi oldu geri dönmeleri de dediğim gibi bu sene umarım final yüzü görürler. Poli Genova katılacaksa zor bir ihtimal de değil.