2016 Euro♡ision | FINAL Yorum Konusu

trt yayınlıyor mu yoksa link var mı ? @Harunnn60 @Forumdash @OzaN

Bilmiyorum, ben internetten izliyorum son 4 senedir. Geçen sene Gürcü kanalı yayınladı diye hatırlıyorum da kanalın adını bilmiyorum maalesef. :(

@xemrexxx TRT yayınlamıyor, şuradan izleyebilirsin:

Bir üstte ben de sordum benzer soru ama TRT'nin yayınlamadığı kesin. :):)
Ben yarı finalleri youtube kanalından izlemiştim hem geri alınabiliyor. Üste yazdiğim şarkılar cıkınca bana haber verin pls :X

Kalbim Ukrayna'yla, Jamala'daki ses hiç birinde yok :) Onun dışında Almanya, Fransa, Gürcistan, Avustralya( 'euro'visionda istemesem de) ve muhtemel 1. Rusya da iyi şarkılarla katılmışlar.

Bilmiyorum, ben internetten izliyorum son 4 senedir. Geçen sene Gürcü kanalı yayınladı diye hatırlıyorum da kanalın adını bilmiyorum maalesef. :(

@xemrexxx TRT yayınlamıyor, şuradan izleyebilirsin:
1 Tv Georgia :)

bir konuya güzel bir link koyup konuyu kilitlesen sadece video olsa orda izlemek isteyen rahatça izler :F:F:F
İlk mesaja ekledim :):)

Survivorda da kavga var:X
Aslında yarı finallerdeki performansların aynısı olcak. Değişik bişey beklemiyorum kıyafetler haricinde:X
Üff Survivor her gün var :(

giphy.gif

Çamur gibi izliyorum 120+bin kişi yüzünden:T: defolun lan gidin ulkenızın kanalınızdan izleyin!

Yetiştim. :Z
Justin Timberlake sahneye çıkacakmış doğru mu. :A

Doğrudur, puanlamadan önce çıkacak. :D

Belçika şu an sahnede. İlk başta çok sevmemiştim şarkıyı, yarı final performansını çok başarılı bulduktan sonra sevdim. Çıkış sırasının azizliğine uğrayacak maalesef, güzel bir açılış şarkısı ama bu yüzden hak ettiğinin altında kalacak gibi geliyor bana.

ahh dedemin maaş aldığı ülke duaa etsin yoksa bu cadoloz 1 puan dısında alamazdı benden
:F:F:F

dedemin ülkesine destek bekliyorum belçika 10 puan :Z:Z:Z