ne istiyorsun kadından 81 yaşına gelmiş zaten başka bir dizide oynama şansı baya az alsın istediği kadar ödülü .ss @Forumdash @sürgünüm @Çiğdem- @Harunnn60 @mrt-06Yok artık Maggie Smith aldı cidden.![]()
Lena Headey dışında herkese razıydım.ne istiyorsun kadından 81 yaşına gelmiş zaten başka bir dizide oynama şansı baya az alsın istediği kadar ödülü .ss @Forumdash @sürgünüm @Çiğdem- @Harunnn60 @mrt-06
bu sene lena headey in hakkıydı bence![]()
Lena Headey dışında herkese razıydım.Gelmiyor hiç ödüllere o yüzden ödül vermelerini beklemiyordum bir daha.
![]()
@Tolstoyevski arkadaşa bir adet diss atalımLena Headey dışında herkese razıydım.Gelmiyor hiç ödüllere o yüzden ödül vermelerini beklemiyordum bir daha.
![]()
Öldüğü bölüm sempati yaratabilir anca.Ama ödül de Lena'nın hakkıydıHem Cersei sende hiç mi sempati uyandırmadı bu sezon sonu yaptıklarıyla
![]()
Adam ikinci sezonda dizide oynamadı bile. Toplasan birkaç sahnesi var. Öyle ortada bir performans söz konusu da değil. Kendisi bile inanmamış olmalı ki ödül törenine gelmemiş, şaka gibiydi. (Bu arada benim de dizide en sevmediğim oyuncu.)Ben Mendelsohn ne yapmış ikinci sezonda? Saçma bir ödüldü bence.