2016 Altın Küre Ödülleri Sonuçları - Kazananları

Christian Bale ana kategoride mi yarışıyor yardımcı kategoride mi? Eğer ana kategorideyse belki o aday olabilir. Hani Akademi bilim-kurguyu dikkate almıyor ya o yüzden dedim. The Revenant niye süpürmesin ki? Spotlight daha mı iyiydi? Belki senin beklentilerini karşılamadığından öyle diyorsundur?

Yok Bale yardımcıda ve orada aday olacak büyük ihtimalle.

Revenant Akademi'ye uzak bir tarzda film, gerçi pek belli olmuyor arada şaşırtıcı seçimler yapıyorlar ama ben aday olamasa bile çok şaşırmazdım eğer dün gece Altın Küre'yi kazanmasaydı.
Spotlight daha iyi mi çok emin değilim, bence biraz daha iyi ama daha önemlisi Akademi'ye uygun bir iş çünkü çıkış noktası güzel ve anlamlı bir film. Yalnız dün geceden sonra bence The Martian'ın da şansı var ödülü kazanmak için. Bu yıl oylar acayip bölünecek büyük ihtimalle son gece 3-4 filmin birden kazanma ihtimali olacak.

O zaman Steve Carell ana kategoride yarışıyor belki sürpriz yapar? Bir de bu The Martian niye bu yıl çok ödüllerde ismi geçiyor geçen yıl Interstellar vardı kimse kaale almadı.

O zaman Steve Carell ana kategoride yarışıyor belki sürpriz yapar? Bir de bu The Martian niye bu yıl çok ödüllerde ismi geçiyor geçen yıl Interstellar vardı kimse kaale almadı.
Evet onun sürpriz yapması olası, bakalım göreceğiz iki gün sonra.

Christopher Nolan'ı çekemiyorlar başka açıklaması yok. Interstellar, her açıdan The Martian'dan çok üstün bir film.

viola senin kucağına düşsün emi.ss