Kışa atmişlar onu daha iyi olmuş bence Orginals ilk sezon daha iyiydi hep diyorum
Kışa atmişlar onu daha iyi olmuş bence Orginals ilk sezon daha iyiydi hep diyorum
a ahrcayacaklar gül gibi diziyi onay aldı diyede sevimnmiştimKışa atmişlar onu daha iyi olmuş bence Orginals ilk sezon daha iyiydi hep diyorum
Tvd son sezon diye haberler çıktı diye hatırlıyorum. Orjinals da onun hatrına devam ediyordua ahrcayacaklar gül gibi diziyi onay aldı diyede sevimnmiştim
aa evet ikiside final yapıcakmıs bu sezon galiba cw 2 uzun soluklu dizisini kaybedecek bakalım yerleri doluckmıTvd son sezon diye haberler çıktı diye hatırlıyorum. Orjinals da onun hatrına devam ediyordu
Ben yeni dizisinden birisinden umutluyum tvd gibi reyting alsa kafi konusunu survivor bitince açarımaa evet ikiside final yapıcakmıs bu sezon galiba cw 2 uzun soluklu dizisini kaybedecek bakalım yerleri doluckmı
hangisi tomorrow olanmı fntastikdir umarım henüz araştırmadım benBen yeni dizisinden birisinden umutluyum tvd gibi reyting alsa kafi konusunu survivor bitince açarım
YOk frekans diyehangisi tomorrow olanmı fntastikdir umarım henüz araştırmadım ben