meryemle ayçanın farkı varAyça gibi olmasın sonuda.
meryemle ayçanın farkı varAyça gibi olmasın sonuda.
meryemle ayçanın farkı varayça bingöl iyi bir oyuncu bir yıldız değilmeryemle aynı olduğu tek yer ödülleronun dışında ücret-basının ilgisi-sosyal medya vb. hep gerideydi)
bnm uyduruk listem değil gülüm gir bak meryemin face sayfası 3.8 milyon; basında zaten en çok haber olan isim konusu açıldıReyting anlamında söylemiştim. Senin uyduruk listeme göre değil.
bnm uyduruk listem değil gülüm gir bak meryemin face sayfası 3.8 milyon; basında zaten en çok haber olan isim konusu açıldıücrette zaten öndeydi my deyken bile 80 binlik teklifleri reddetmişti
ayrıca ayça bingölün reytingini ölçebileceğimiz bir işi olmadı son dizileri hep ekip işi öyle çiftle ya da başrolle yürüyen şeyler değil
meryem gidince olan düşüşü hatırlarıtımSanki herkes Hürrem için izliyordu. Hatırlatırım Parçalı ve Mustafa öldüğünde en yüksek reytingini aldı o sezonların. O dizide ekip işi sadece sen Meryem için abarttın.
Ee noldu yani Beren 7m nerdeyse. 2 katı.
meryem gidince olan düşüşü hatırlarıtımayrıca bu dizi en yüksek reytinglerini hürremin hayatı tehlikeye gidrği 2 bölümde aldı)
tekrar hatırlatıyorum berenin 5 dizisi var meryemin 1ayrıca fgsn ve aşk ı memnu tam sosyal medyalıktıengin akyürek in şu anki sosyal meyda durumundan belli olduğu üzere
aynı dönemde yayınlanmasıyla sosyal medyaa aynı olamaları nasıl oluyorFSGN ile MY aynı dönemde yayınlandı takın reytingler aldı. MY'ye de sosyal medyalık demen lazım.
O zamanlar Meral Okay vardı. Dizi belli bir kalitedeydi. Yılmaz Şahin'e rağmen rekor kırana ben 'onun için izleniyor' derim.
hint kumaşı bulunur meryem bulunmazNe değerli kadınmış mübarek hint kumaşıÇağatay'a da o para çok bence
Hangi film o ben izlemedimhint kumaşı bulunur meryem bulunmaz
daha vizyona girmedi sen seversin ağır drama olacakmışHangi film o ben izlemedimsinemada olmayan hayali bir film sanırım
İyi bakalım bekliyoruzdaha vizyona girmedi sen seversin ağır drama olacakmış
tecavüz falan varmış senin ilgi alanınİyi bakalım bekliyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?