meryemle ayçanın farkı var ayça bingöl iyi bir oyuncu bir yıldız değil meryemle aynı olduğu tek yer ödüller onun dışında ücret-basının ilgisi-sosyal medya vb. hep gerideydi )Ayça gibi olmasın sonuda.
meryemle ayçanın farkı var ayça bingöl iyi bir oyuncu bir yıldız değil meryemle aynı olduğu tek yer ödüller onun dışında ücret-basının ilgisi-sosyal medya vb. hep gerideydi )Ayça gibi olmasın sonuda.
meryemle ayçanın farkı var ayça bingöl iyi bir oyuncu bir yıldız değil meryemle aynı olduğu tek yer ödüller onun dışında ücret-basının ilgisi-sosyal medya vb. hep gerideydi )
bnm uyduruk listem değil gülüm gir bak meryemin face sayfası 3.8 milyon; basında zaten en çok haber olan isim konusu açıldı ücrette zaten öndeydi my deyken bile 80 binlik teklifleri reddetmiştiReyting anlamında söylemiştim. Senin uyduruk listeme göre değil.
bnm uyduruk listem değil gülüm gir bak meryemin face sayfası 3.8 milyon; basında zaten en çok haber olan isim konusu açıldı ücrette zaten öndeydi my deyken bile 80 binlik teklifleri reddetmişti
ayrıca ayça bingölün reytingini ölçebileceğimiz bir işi olmadı son dizileri hep ekip işi öyle çiftle ya da başrolle yürüyen şeyler değil
meryem gidince olan düşüşü hatırlarıtım ayrıca bu dizi en yüksek reytinglerini hürremin hayatı tehlikeye gidrği 2 bölümde aldı )Sanki herkes Hürrem için izliyordu. Hatırlatırım Parçalı ve Mustafa öldüğünde en yüksek reytingini aldı o sezonların. O dizide ekip işi sadece sen Meryem için abarttın.
Ee noldu yani Beren 7m nerdeyse. 2 katı.
meryem gidince olan düşüşü hatırlarıtım ayrıca bu dizi en yüksek reytinglerini hürremin hayatı tehlikeye gidrği 2 bölümde aldı )
tekrar hatırlatıyorum berenin 5 dizisi var meryemin 1 ayrıca fgsn ve aşk ı memnu tam sosyal medyalıktı engin akyürek in şu anki sosyal meyda durumundan belli olduğu üzere
aynı dönemde yayınlanmasıyla sosyal medyaa aynı olamaları nasıl oluyorFSGN ile MY aynı dönemde yayınlandı takın reytingler aldı. MY'ye de sosyal medyalık demen lazım.
O zamanlar Meral Okay vardı. Dizi belli bir kalitedeydi. Yılmaz Şahin'e rağmen rekor kırana ben 'onun için izleniyor' derim.
hint kumaşı bulunur meryem bulunmazNe değerli kadınmış mübarek hint kumaşı Çağatay'a da o para çok bence
Hangi film o ben izlemedim sinemada olmayan hayali bir film sanırımhint kumaşı bulunur meryem bulunmaz
daha vizyona girmedi sen seversin ağır drama olacakmışHangi film o ben izlemedim sinemada olmayan hayali bir film sanırım
İyi bakalım bekliyoruzdaha vizyona girmedi sen seversin ağır drama olacakmış
tecavüz falan varmış senin ilgi alanınİyi bakalım bekliyoruz