2015 Yılı Sizin İçin Nasıl Geçti?

• 2015 yılı benim için güzel geçti. :)

Oy: 3 16.7%
  • Zaman zaman kötü anılarımda olsa iyi anılarımda oldu.

Oy: 9 50.0%
  • Bu yıl bana yaramadı. :/

Oy: 6 33.3%

• Kullanılan toplam oy
    18

Harunnn60

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
44,774
Puanı
1,061

Yeni yıla az bir zaman kaldı.

2015 yılını ardımızda bırakacağız peki bu sene sizin için nasıl bir yıl oldu? Size ne verdi ya da sizden ne aldı?

2. şık dedim, zaten güzel özetliyor.
Benim için özellikle ilk 9-10 ay iyiydi, yılın son ayları ise pek iyi geçmedi. 2016 daha güzel olur umarım.

2 ile 1 arasında kaldım ama 1 diyorum. Okul filan her şey rahat şuan. .) 2015'ten memnun ayrılıyorum.

valla benim için güzel geçti 2015 ama türkiye için öyle olmadı tabii umarım
2016 böyle olmaz umarım şehit haberleri kadın cinayetleri duymadığımız
bir yıl olur

2014 yılında sağlık sorunlarıyla uğraşmak zorunda kalmıştım ama 2015 yılında hiçbir sağlık sorunu yaşamadım çok şükür benim için oyüzden çok iyi bir yılı diyebilirim

Benim için kötü bir seneydi. Yıl içerisinde sevdiğim 8 kişiyi kaybettim. Kendi sağlık problemlerimle uğraştım, hala daha uğraşıyorum. Okulda sorunlar yaşadım, hayatta da genel olarak sorunlarım var. 2016 daha iyi olur umarım.

Her yıl 1 sene geciktiriyorsun farkında mısın?
Seneye de 2018 dersin.
eylülden itibaren düşünebilirim dedim 25 olunca ama hemen bismillah o konuya şey edemem 2-3 ay geçti desek ocak ayından itibaren iyidir gerçi kısmet işi belki olur 2020de yanı benim acelem yok

Baya aksiyonluydu otobüste kusmuğun üstüne düştüm kuş pisliğine bastım otobüsün geç gelmesi kaymam çamura basmam ve bide fantastik bir yıldı pelinin açtığı dertler dizilerime ama yinede sonu mutlu bitti Aydın doğan sayesinde ve Aydın doğanın yardımcısı harunla tanıştım snn kuaförde konuştuklarına kulak misafiri oldum Aydın doğan balık tutarken karar vermiş pelin buna Aydın doğanın hiç bişeyden haberi olmamış bodrumda balık tutuyormuş Aydın doğan yardımcısı Harunla teknesinde biraz gecitmeli bir açıklama ve 1. sınıfı ikinci kez okumam 2014 ün 29 kasımında açıkladı yabancı dil öğretimden başarısız olanların sonuçlarıyla hangi üniversiteye gitmem sebepler siyasi kriz küçük ağa ve sihirli annemi Ak partililerin sevmediğini kanıtladım ve ben foruma ilk başladığımda sihirli annemin gücü vadiyi geçicek diye korktular önüme engel koydular diziye dinsiz diye ve böylecesine ama fatih dizisi kanıtladı sihir osmanlıdan çıkmış baya komik
2016 da Sihirli annem sayesinde sevgili edinmek tekrardan üniversitemden en son 2003 de ama kazayla en iyi iki arkadaş aşık oldu ve bir tanesi aşırı kıskançtı @Harunnn60 @cookies

Çok karışık bir yıl geçmiş senin için anlaşılan.
Ama sonu güzel bitti bence. Sevdiğin diziler geri dönüyor.

İğrenç bi yıldı .s.s.s

2016 nında başları kötü olcak.Noled ygs lys

Ara sıra iyi anılar, ara sıra kötü anılarla bu yıl da bitti.