Yeni yıla az bir zaman kaldı.
2015 yılını ardımızda bırakacağız peki bu sene sizin için nasıl bir yıl oldu? Size ne verdi ya da sizden ne aldı?
2015 Yılı Sizin İçin Nasıl Geçti?
2016'da artık bazı önemli kararlar alacaksın gibime geliyor.2014 yılında sağlık sorunlarıyla uğraşmak zorunda kalmıştım ama 2015 yılında hiçbir sağlık sorunu yaşamadım çok şükür benim için oyüzden çok iyi bir yılı diyebilirim
2017 itibariyle önemli kararlar almaya başlayabilirim ama bakalım zaman ne gösterir2016'da artık bazı önemli kararlar alacaksın gibime geliyor.
Her yıl 1 sene geciktiriyorsun farkında mısın? Seneye de 2018 dersin.2017 itibariyle önemli kararlar almaya başlayabilirim ama bakalım zaman ne gösterir
eylülden itibaren düşünebilirim dedim 25 olunca ama hemen bismillah o konuya şey edemem 2-3 ay geçti desek ocak ayından itibaren iyidir gerçi kısmet işi belki olur 2020de yanı benim acelem yokHer yıl 1 sene geciktiriyorsun farkında mısın? Seneye de 2018 dersin.
Çok karışık bir yıl geçmiş senin için anlaşılan. Ama sonu güzel bitti bence. Sevdiğin diziler geri dönüyor.Baya aksiyonluydu otobüste kusmuğun üstüne düştüm kuş pisliğine bastım otobüsün geç gelmesi kaymam çamura basmam ve bide fantastik bir yıldı pelinin açtığı dertler dizilerime ama yinede sonu mutlu bitti Aydın doğan sayesinde ve Aydın doğanın yardımcısı harunla tanıştım snn kuaförde konuştuklarına kulak misafiri oldum Aydın doğan balık tutarken karar vermiş pelin buna Aydın doğanın hiç bişeyden haberi olmamış bodrumda balık tutuyormuş Aydın doğan yardımcısı Harunla teknesinde biraz gecitmeli bir açıklama ve 1. sınıfı ikinci kez okumam 2014 ün 29 kasımında açıkladı yabancı dil öğretimden başarısız olanların sonuçlarıyla hangi üniversiteye gitmem sebepler siyasi kriz küçük ağa ve sihirli annemi Ak partililerin sevmediğini kanıtladım ve ben foruma ilk başladığımda sihirli annemin gücü vadiyi geçicek diye korktular önüme engel koydular diziye dinsiz diye ve böylecesine ama fatih dizisi kanıtladı sihir osmanlıdan çıkmış baya komik
2016 da Sihirli annem sayesinde sevgili edinmek tekrardan üniversitemden en son 2003 de ama kazayla en iyi iki arkadaş aşık oldu ve bir tanesi aşırı kıskançtı @Harunnn60 @cookies
bide Aydın doğanın yardımcıs tanıştım seninle adaş adı harunÇok karışık bir yıl geçmiş senin için anlaşılan. Ama sonu güzel bitti bence. Sevdiğin diziler geri dönüyor.
Aynen okurken şaşırdım. Benle adaş. Nasıl tanıştın öyle yeni öğrendim senden.bide Aydın doğanın yardımcıs tanıştım seninle adaş adı harun
berberde şanş tesadüfAynen okurken şaşırdım. Benle adaş. Nasıl tanıştın öyle yeni öğrendim senden.
KÖtü geçti zaten forumda da tam anlamıyla bahsetmedim ama çıtlatmiştim.