- Reaksiyon puanı
- 51,382
- Puanı
- 1,060
- Web Sitesi
- izleryazar.com
Onlarda öyle kıskançlıklar yok.HBO'yu övdüler.FOX kızacak simdi.
Bizde olsa kıskançlık olurdu kesin.Onlarda öyle kıskançlıklar yok.
Community'de ortadan kaybolmasaydı iyiydi.Ülkemize haklı sokuşturmalarla bizimkiler tarafından iyi tanınan bir reyiz.Aksanı yeter reyizin, neyse benden bu kadar.
Hepsini süpürsün lütfen.En iyi yönetmenlik ödülü de Olive Kitteridge'den: Lisa Choledenko
Jon Hamm alacak maalesef. Gerçi o kategoride neredeyse hepsini seviyorum.Frank Underwood'un askerleriyiz! Bu gece güldür yüzümü Kevin Spacey reyis.
Tüm adayların dizilerini de izledim ama Kevin Spacey'i bir başka seviyorum.Jon Hamm alacak maalesef. Gerçi o kategoride neredeyse hepsini seviyorum.
Kyle Chandler almasın da o sıkıcı dizisiyle. Benim de bir numaram Kevin Spacey içlerinde.Tüm adayların dizilerini de izledim ama Kevin Spacey'i çok seviyorum.
- Bob Odenkirk (Better Call Saul)
- Kyle Chandler (Bloodline)
- Kevin Spacey (House of Cards)
- Jon Hamm (Mad Men)
- Liev Schreiber (Ray Donovan)
- Jeff Daniels (The Newsroom)
İlk defa izlememe rağmen müthiş bir oyuncu çıktı. Adaylığı benim için sürpriz olmadı.Kyle Chandler almasın da o sıkıcı dizisiyle. Benim de bir numaram Kevin Spacey içlerinde.
Kevin Spacey resmi arıyordum kaçırdım, kimmiş benim adamım?@sürgünüm senin adamın çıktı.
Profil resminde ki adam.İlk defa izlememe rağmen müthiş bir oyuncu çıktı. Adaylığı benim için sürpriz olmadı.
Kevin Spacey resmi arıyordum kaçırdım, kimmiş benim adamım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?