2015 Amerikan Müzik Ödülleri | Adayları Açıklandı!

Yine ödül töreni var ve yine kim aday değil ? Tahmin etmesi zor değil. Miley. 2 yıldır doğru düzgün bir şey yapmadığı için hiçbir şeye aday olamıyor. Ama neyse ki seneye her ödül töreninde, tüm ödülleri toplayacak. :Z

Bu törende de tüm ödülleri toplar Taylor. :T:
Evet ama ne kadar uğraşsalarda rakip Beyonce imzalı olunca şans baya düşüyor.:D

Resimlerini paylaştım çünkü foruma baya uygundu.:F Yaa bi ödül töreniydi yine. MTV olabilir. Laf attı twitterdan öyle gelişti en son Taylor yanlış anlaşıldı dedi sildi twetlerini.:F Katy'de Nicki'yi desteklemişti.:A
Bir ara @yigit_00 'in Miley'sine laf attı canlı yayında ve küfür etti kızcaza. Ayy kadın çok kavgacı. Herkese bir gider.:F
Rihanna ve Katy ile arası iyi. Bende o sebeple destekliyorum. Hatta Rihanna ile baya kanka.:Z.

Ya o küfür filan şakaymış galiba. Ama hala emin değiliz. Çünkü Nicki, son röportajında yine Miley'e laf attı. Resmen kadın Selena'ya olan nefretimi geçecek yakında

Yine ödül töreni var ve yine kim aday değil ? Tahmin etmesi zor değil. Miley. 2 yıldır doğru düzgün bir şey yapmadığı için hiçbir şeye aday olamıyor. Ama neyse ki seneye her ödül töreninde, tüm ödülleri toplayacak. :Z

Bu törende de tüm ödülleri toplar Taylor. :T:

Ya o küfür filan şakaymış galiba. Ama hala emin değiliz. Çünkü Nicki, son röportajında yine Miley'e laf attı. Resmen kadın Selena'ya olan nefretimi geçecek yakında

Taylor bence de alır çoğunu.:(
Miley seneye albümden umduğunu bulur umarım.:A

Nicki ile Miley kapışsa ben Riri factörü ile Nicki derim. İşiniz zor.:A
Selena Riri'ye yanaşıyor son zamanlarda.:F Sahnede alacaklarmış beraber. Zaten çokta antipatik değil.:Z

Taylor bence de alır çoğunu.:(
Miley seneye albümden umduğunu bulur umarım.:A

Nicki ile Miley kapışsa ben Riri factörü ile Nicki derim. İşiniz zor.:A
Selena Riri'ye yanaşıyor son zamanlarda.:F Sahnede alacaklarmış beraber. Zaten çokta antipatik değil.:Z

Ya kız 2 yıldır bir şey çıkarmıyor. RCA Yapım Şirketi, Grammy'e aday olması için "En İyi Kısa Film" dalında "Bangerz Tour CD"sini göndermiş. :F

Selena'nın yanaşmadığı ünlü mü kaldı ? Pis primci .s .s

Ya kız 2 yıldır bir şey çıkarmıyor. RCA Yapım Şirketi, Grammy'e aday olması için "En İyi Kısa Film" dalında "Bangerz Tour CD"sini göndermiş. :F

Selena'nın yanaşmadığı ünlü mü kaldı ? Pis primci .s .s

Ben seviyorum kızı ama.:bhr: Biraz daha kalite kasa iyi işler çıkaracak bence.:Z Ama suan en iyisi Miley o 3'lüden.:D