2015 Amerikan Müzik Ödülleri | Adayları Açıklandı!

sokak sanati

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
58,360
Puanı
1,061
2015 Amerikan Müzik Ödülleri | Adayları Açıklandı!

american-music-awards-150x150.jpg

Amerika'nın Grammy'den sonra en prestijli ödül töreni olan Amerikan Müzik Ödülleri 2015'e 45 gün kala adaylar açıklandı. 22 Kasım Pazar akşamı açıklanacak olan ödül törenini Jennifer Lopez sunacak.

Yılın 1989 albümü ile en çok konuşulan ünlüsü Taylor Swift ödüllerde başarı şimdiden gösterdi ve tam 6 dalda adaylık çıkardı. Ed Sheeran ve The Weeknd ise 5 adaylık ile onu takip etti.

İşte Amerikan Müzik Ödülleri 2015'in adayları;
YILIN SANATÇISI​

nicki-minaj-adam-levine.jpg

Luke Bryan
Ariana Grande
Maroon 5
Nicki Minaj
One Direction
Ed Sheeran
Sam Smith
Taylor Swift
Meghan Trainor
The Weeknd​

YILIN ŞARKISI

brunomars_uptownfunk_splash650.jpg

Wiz Khalifa ft. Charlie Puth “See You Again”
Mark Ronson ft. Bruno Mars “Uptown Funk!”
Ed Sheeran “Thinking Out Loud”
Taylor Swift “Blank Space”
The Weeknd “Can’t Feel My Face”​

YILIN İŞ BİRLİĞİ

rihanna.jpg

Wiz Khalifa ft. Charlie Puth “See You Again”
Rihanna & Kanye West ft. Paul McCartney “FourFiveSeconds”
Mark Ronson ft. Bruno Mars “Uptown Funk!”
Skrillex & Diplo ft. Justin Bieber “Where Are Ü Now”
Taylor Swift ft. Kendrick Lamar “Bad Blood”​

EN İYİ ERKEK SANATÇI – POP/ROCK

sam-smith-ed-sheeran-628.jpg

Nick Jonas
Ed Sheeran
Sam Smith​

EN İYİ KADIN SANATÇI – POP/ROCK

POP-DANTHOLOGY.jpg

Ariana Grande
Taylor Swift
Meghan Trainor​

EN İYİ İKİLİ VEYA GRUP – POP/ROCK

one-direction-press-no-zayn-2015-billboard-650.jpg

Maroon 5
One Direction
Walk The Moon​

EN İYİ YENİ SANATÇI

maxresdefault.jpg

Fetty Wap
Sam Hunt
Tove Lo
Walk The Moon
The Weeknd​

EN İYİ ALBÜM – POP/ROCK

gallery_nrm_1431855501-spl1027701_044.jpg

Ed Sheeran – X
Sam Smith – In The Lonely Hour
Taylor Swift – 1989​

EN İYİ ERKEK SANATÇI – COUNTRY

luke-bryan-crash-my-playa-2016-lineup-630x420.jpg

Jason Aldean
Luke Bryan
Sam Hunt​

EN İYİ KADIN SANATÇI – COUNTRY

MI0003837167.jpg

Kelsea Ballerini
Miranda Lambert
Carrie Underwood​

EN İYİ İKİLİ VEYA GRUP – COUNTRY

https://fanart.tv/api/******.php?type=******&image=85009&section=2
Zac Brown Band
Florida Georgia Line
Little Big Town​

EN İYİ ALBÜM – COUNTRY

61t%2BjviIVAL.jpg

Jason Aldean – Old Boots, New Dirt
Florida Georgia Line – Anything Goes
Sam Hunt – Montevallo​

EN İYİ SANATÇI – RAP/HIP-HOP

640_drake_nicki_minaj_lapda.jpg

Drake
Fetty Wap
Nicki Minaj​

EN İYİ ALBÜM – RAP/HIP-HOP

nicki-minaj-the-pink-print-628x628.jpeg

J. Cole – 2014 Forest Hills Drive
Drake – If You’re Reading This It’s Too Late
Nicki Minaj – The Pinkprint​

EN İYİ ERKEK SANATÇI – SOUL/R&B

chris-brown-off-probation-march-2015-billboard-650.jpg

Chris Brown
Trey Songz
The Weeknd​

EN İYİ KADIN SANATÇI – SOUL/R&B

rihanna-kanye-adidas-13feb15-01.jpg

Beyoncé
Mary J. Blige
Rihanna​

EN İYİ ALBÜM – SOUL/R&B

Screen-Shot-2015-08-23-at-3.20.09-PM-685x425.png

Chris Brown – X
D’Angelo ve The Vanguard – Black Messiah
The Weeknd – Beauty Behind the Madness​

EN İYİ SOUNDTRACK

empire_slider_21-e1415902903319-870x320.jpg

Grinin Elli Tonu
Empire: Orijinal Soundtrack (Sezon 1)
Pitch Perfect 2​

EN İYİ SANATÇI – ELEKTRONİK DANS MÜZİĞİ (EDM)

Calvin+Harris+Arrivals+ASCAP+Pop+Music+Awards+xPHhuAVHtSWl.jpg

Calvin Harris
David Guetta
Zedd​
Bu konuyu orijinal haber formatında görüntüle

En iyi soundtrack'ta Emperi aday olmuş. Sevindim. Şarkılar zaten izleyen herkesin onayını aldı. Forumda da aynı şekilde.:D @OzaN @cevaa @Çiğdem- @xemrexxx @Harunnn60

Grinin 50 tonu iken büyük rekabet olacak bence. İkiside çok iyiydi ama grinin 50 tonu müzikleri Beyonce gibi birinden çıktı ve Haunted gibi bir efsaneside var. İkisine de gülüyor ödül.:D Sonucu bekliyorum.

En iyi soundtrack'ta Emperi aday olmuş. Sevindim. Şarkılar zaten izleyen herkesin onayını aldı. Forumda da aynı şekilde.:D @OzaN @cevaa @Çiğdem- @xemrexxx @Harunnn60

Grinin 50 tonu iken büyük rekabet olacak bence. İkiside çok iyiydi ama grinin 50 tonu müzikleri Beyonce gibi birinden çıktı ve Haunted gibi bir efsaneside var. İkisine de gülüyor ödül.:D Sonucu bekliyorum.
Empire için çok sevindim. :D

Bu Nikki kim? anlatsana bi. :D Bu kızı da forumda sen meşhur ettin. :F

Konu çok güzel olmuş eline sağlık :D

İnşallah Taylor'ım ödülleri alır :D

Empire için çok sevindim. :D

Bu Nikki kim? anlatsana bi. :D Bu kızı da forumda sen meşhur ettin. :F

Bende sevindim ama ödüllü şarkıları var mı bilemedim. Sanki Beyonce'a daha çok gülüyor gibi.:D

Nicki Minaj meşhurdur yaa. Niye bilmiyorsun. İlginç.:D Şarkıcı işte rap yapıyor. Poposu meşhurdur.:F
Şarkıları ve gündemde olacak kavgaları hep konuşulur. En son Taylor ile kapıştı. Katy ve Rihanna ile baya dosttur.:F

Bende sevindim ama ödüllü şarkıları var mı bilemedim. Sanki Beyonce'a daha çok gülüyor gibi.:D

Nicki Minaj meşhurdur yaa. Niye bilmiyorsun. İlginç.:D Şarkıcı işte rap yapıyor. Poposu meşhurdur.:F
Şarkıları ve gündemde olacak kavgaları hep konuşulur. En son Taylor ile kapıştı. Katy ve Rihanna ile baya dosttur.:F
Empire'de ki oyuncuların sesi iyi. Mesela Jamal döktürüyor. Ama sen Hakeem'i destekliyordun sanırım. :F

Nikki'nin resimlerini paylamıştın o kısımları gördüm. :F Taylor ile ne yüzünden kavga ettiler?

Empire'de ki oyuncuların sesi iyi. Mesela Jamal döktürüyor. Ama sen Hakeem'i destekliyordun sanırım. :F

Nikki'nin resimlerini paylamıştın o kısımları gördüm. :F Taylor ile ne yüzünden kavga ettiler?

Evet ama ne kadar uğraşsalarda rakip Beyonce imzalı olunca şans baya düşüyor.:D

Resimlerini paylaştım çünkü foruma baya uygundu.:F Yaa bi ödül töreniydi yine. MTV olabilir. Laf attı twitterdan öyle gelişti en son Taylor yanlış anlaşıldı dedi sildi twetlerini.:F Katy'de Nicki'yi desteklemişti.:A
Bir ara @yigit_00 'in Miley'sine laf attı canlı yayında ve küfür etti kızcaza. Ayy kadın çok kavgacı. Herkese bir gider.:F
Rihanna ve Katy ile arası iyi. Bende o sebeple destekliyorum. Hatta Rihanna ile baya kanka.:Z

Konu çok güzel olmuş eline sağlık :D

İnşallah Taylor'ım ödülleri alır :D

Taylor'ın şansı baya var by yıl. En az 2 alacak gibi.:(
Blank Space baaaad emin değilim çünkü karşısında baya iddialı şarkılar var. Her ne kadar çok popi olsa da ödül için bence uygun bir şarkı değil. See you again ve Uptown Funk da baya iyi. En iyi şarkıda alamaz ama en iyi şarkıcı da ve en iyi bayan şarkıcı da şansı baya yüksek özellikle en iyi bayandan Ariana ve Megan rekabet edemez. En iyi albümde aynı şekilde. Tüm yıl 1989 konuşuldu.:D
Bad Blood baya ödülleri götürdü. Burada da alır gibi.
En az 2 odl ile ayrılır geceden pis sıska.ss

empire hak ediyor ama taylor sinirimi bozdu biraz başka şarkıcı kalmamışmı heryerde bu cadoloz var :F:F:F

empire hak ediyor ama taylor sinirimi bozdu biraz başka şarkıcı kalmamışmı heryerde bu cadoloz var :F:F:F

Aynen çok sevimsiz.:A Ayy bide bunu seven var @Ahmad ve @GunesinOglu gibi.:A
Bu yıl hiç doğru düzgün rekabet yoktu. Ortalık buna Selena Gomez'e kaldı.:D Seneye olsa top toplardi.:F
Öyle ki bu yıl doğru dürüst şarkı çıkarmayan Rihanna aday oldu.:D

Aynen çok sevimsiz.:A Ayy bide bunu seven var @Ahmad ve @GunesinOglu gibi.:A
Bu yıl hiç doğru düzgün rekabet yoktu. Ortalık buna Selena Gomez'e kaldı.:D Seneye olsa top toplardi.:F
Öyle ki bu yıl doğru dürüst şarkı çıkarmayan Rihanna aday oldu.:D
avrilim durunca ortalık bunlara kalmış yazık gerçekten :F:F:F

Prism cidden başarılıydı. Roar ve Dark Horse çok iyiydi. :DValla bilmiyorum umarım güzel olur sonuçta emek veriyorlar karşılıklarını alırlar umarım.:bhr:

Valla bende bilmiyorum. Onun ole Taylor'ın yapım şirketi aynı ve ilginç şeyler dönüyor bence orada.:F Neyse konuşmicam.:A

Ya bu Taylor kim Allah aşkına ya sende adam yerine koyma şunu. :F Güzel düşünelim her zaman.:bhr:

Seninki de çıkıyor yakında Diamonds gibi bir şarkı gelir inşallah.:Z

Bir şarkıyı küçük bir mırıldandı bir ara ve İnstagramda paylaştı çok beğenildi. Büyük bir hit olacak deniliyordu o şarkı için ama bakalım.:D Galiba Victoria Secret'ın defilesinde Selena gomez ile sahneye çıkacakmış ve çıkış parçasını birde the Weeknd ile olan düetini olucakmış. Öyle bir şeyler konuşuyor ama bekliyoruz hala.:Z

Taylor kim bence de.:A Meryem gibi tek bir iş ile Queen olunduğunu zannediyorlar.:F Pop olan ilk albümü ve bir şişirilmé bir şişirilme :F

@Harunnn60 yolarım seni :A Taylor en iyi şarkıcılardan :bhr:
Ben bu forumda tanıdım o kızı :F Katy ve Rihanna'yı çok önceden biliyorum düşün yani hatta Lana'yı bile duymuştum bir yerden. :F

Bir şarkıyı küçük bir mırıldandı bir ara ve İnstagramda paylaştı çok beğenildi. Büyük bir hit olacak deniliyordu o şarkı için ama bakalım.:D Galiba Victoria Secret'ın defilesinde Selena gomez ile sahneye çıkacakmış ve çıkış parçasını birde the Weeknd ile olan düetini olucakmış. Öyle bir şeyler konuşuyor ama bekliyoruz hala.:Z

Taylor kim bence de.:A Meryem gibi tek bir iş ile Queen olunduğunu zannediyorlar.:F Pop olan ilk albümü ve bir şişirilmé bir şişirilme :F
Şimdi albüm 8 kasımda mı çıkacaktı yoksa 8 aralıkta'mı? :D