helal olsun onlara onu aday gösterenleri tebrik ediyor saygılarımı sunuyorum bu seneki en kaliteli işlerden biri ..En İyi Drama dizisi: The Affair adaylık almış yok artık. 😱
helal olsun onlara onu aday gösterenleri tebrik ediyor saygılarımı sunuyorum bu seneki en kaliteli işlerden biri ..En İyi Drama dizisi: The Affair adaylık almış yok artık. 😱
Oyuncuları tamam da dizinin adaylık alması hatalı ama biliyordum alacağını.En İyi Drama dizisi: The Affair adaylık almış yok artık. 😱
şu ilyas salmanın oynadığı gürcü filmi nerde ben onu arıyorum listede
yine sen boyhood u beğenerek izlemiştin birde beni düşün her boyhood ismi çıkınca ödüllerde tüylerim diken diken oluyorYok galiba o ama en iyi senaryoda Boyhood var. İyi saçmalanmış.ss
yine sen boyhood u beğenerek izlemiştin birde beni düşün her boyhood ismi çıkınca ödüllerde tüylerim diken diken oluyorgerçekten oscarda herhangi bir kategoride ödül alırsa bundan sonra oscar törenlerini izlemeyi bırakacağım
Ödülü Allison Janney alır ve Uzo ile kapışır. Michelle hep bahane...Uzo Aduba burada en iyi yardımcı kadın oyuncu kategorisinde aday olmuş. En güçlü rakibi True Dedective'den Michelle Monaghan.
ilyas salmanın gürcü filmi simindis kundzuli /corn island mış @sokak sanati benim haricimde sanırım kimsenin dikkatini çekmiyor ödüllerde araki bulasın
Uzo Aduba burada en iyi yardımcı kadın oyuncu kategorisinde aday olmuş. En güçlü rakibi True Dedective'den Michelle Monaghan.
izleyebiliyormuyuz şimdi netten ? yoksa onuda mı beklemek lazım ?Yabancı filmde Tangerines'i öneriyordum sana bak Altın Küre adaylığı da aldı artık izlersin belki.@destere
Mom dizisini izlemedim. Michelle Monaghan'ın bahane olduğunu nerden çıkardın True Dedective dizisini izledin mi?Ödülü Allison Janney alır ve Uzo ile kapışır. Michelle hep bahane...
İzlenebiliyor.alexandra dadario yu görmek isterdik michelle monaghandan daha fazla hemdekatkı sağlamıştı özellikle marty ile yaşadığı sahnelerde yeteneğin zirvesine çıkmıştı
izleyebiliyormuyuz şimdi netten ? yoksa onuda mı beklemek lazım ?
Mesela kim aday olabilirdi? Benjamin McKenzie'nin bir numarasını göremedik.gotham hiçbiryerde aday değil oysa çokda güzel dizi nolduki adamların kısmetini kim bağladı @sürgünüm ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?