şimdi dediğime emin oldumMüthiş dizi keşke o alsaydı.
şimdi dediğime emin oldumMüthiş dizi keşke o alsaydı.
Silicon Valley daha iyiydi sen ne anlarsın. ssşimdi dediğime emin oldum
o anlamadığım kısım komedi dizisi ödülüymüş o zamanTransparent'ı öyle çok da fazla sevmedim ama Orange kazanamadığı için çok sevindim.
Bence haksızlık komedide yarışmaları. Orange'ın %10'u komediyse %90'u drama. Uyanıklık yapmaya çalıştılar ama hem Emmy hem de Altın Küre sadece adaylık verdi.o anlamadığım kısım komedi dizisi ödülüymüş o zaman
orange a ve taylor a ikinci kez haksızlık yaptılar?
kız ödül töreninde gerçekten sempatikti ben bile izlemek istedim diziyiTransparent'ı size önerdiğimde daha hiçbir ödülü adaylığı yoktu. Şimdi ödülleri topluyor.(Tabii izlemediniz o ayrı) @sürgünüm @destere
Bu arada sevdiğim tek CW dizisi Jane the Virgin de ödül aldı. Ben diziye geri döneceğim Gina Rodriguez gibi sempatik insanı nasıl bırakmışım ben ya ağlatacaktı nerdeyse.
Benim sevdiğim bir dizi değil. Benim beğendiğim Laura Prepon (alex) kimse beğenmedi. Güzelden anlamıyorlar.
bu tombalak sunucuyu sana armağan ediyorum
sen yok diyiisen kalite pointi 10 üzerinden 8dir en azkız ödül töreninde gerçekten sempatikti ben bile izlemek istedim diziyi
ama dizide pek bişey yok gibi
uzo aduba bile ondan daha güzelBenim sevdiğim bir dizi değil. Benim beğendiğim Laura Prepon (alex) kimse beğenmedi. Güzelden anlamıyorlar.
Birde o deliyi beğeniyorum. İnşallah o ödül alır.uzo aduba bile ondan daha güzel
En İyi Orijinal Müzik: Johan Johansson (The Theory of Everything)kime gitti ödül
o kısım geçti artık o ödül alamaz ?yardımcı kadın oyuncu dalında yarışıyordu onuda downton un anna sı kaptıBirde o deliyi beğeniyorum. İnşallah o ödül alır.
Hep öyle sempatik ki. Nasıl sevmedin anlamadım.kız ödül töreninde gerçekten sempatikti ben bile izlemek istedim diziyi
ama dizide pek bişey yok gibi
ben zimmer diye birini destekliyordumkime gitti ödül
asıl sorun altyazısı yoktu dizininHep öyle sempatik ki. Nasıl sevmedin anlamadım.Yok dizi de çok şirin bir diziydi ama o ara 135 dizi birden izlediğim için arada kıymıştım ona.
The Theory of Everything'in müzik ödülünü pek beklemiyordum ama kim kazansa büyük sürpriz olmayacaktı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?