2014 Dünya Kupasında Toplam Kaç Gol Atılır ?

legolas9900

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
4,819
Puanı
710
12 Haziranda baslayip 13 Temmuz´da bitecek olan turnuvaya Brezilya ev sahipligi yapacak ve sizce bu turnuvada toplamda kac gol olur ?

2002 Kore Japonya
64 macta 161 gol
2006 Almanya
64 macta 147 gol
2010 Güney Afrika
64 macta 145 gol
2014 Brezilya
64 macta ? gol

benim tahminim 156 gol

12 Haziranda baslayip 13 Temmuz´da bitecek olan turnuvaya Brezilya ev sahipligi yapacak ve sizce bu turnuvada toplamda kac gol olur ?

2002 Kore Japonya
64 macta 161 gol
2006 Almanya
64 macta 147 gol
2010 Güney Afrika
64 macta 145 gol
2014 Brezilya
64 macta ? gol

benim tahminim 156 gol
brezilyada oynandığı için maçlar bol gollü geçecektir, her iş sahibine benzer Almanyada veya italyada olsa kısır bir şampiyona olur derdim

tahminen 180 civarı gol atılacaktır brezilyada

Bu zamana kadar en fazla 171 atıldı o dediğin çok zor.:)
bu sefer 180

brezilyada oynandığı için maçlar bol gollü geçecektir, her iş sahibine benzer Almanyada veya italyada olsa kısır bir şampiyona olur derdim

tahminen 180 civarı gol atılacaktır brezilyada

bu sefer 180
O zamanlar Ronaldo ve Zidanler vardı eee şimdide C.Ronaldo ve Messi var diyeceksin ama öyle değil 1998 Dünya kupasındaki forvetleri günümüz forvetleriyle karşılaştır aradaki farkı göreceksin.:)

O zamanlar Ronaldo ve Zidanler vardı eee şimdide C.Ronaldo ve Messi var diyeceksin ama öyle değil 1998 Dünya kupasındaki forvetleri günümüz forvetleriyle karşılaştır aradaki farkı göreceksin.:)
messiye kaldıysa iş yandık :) messi dünya kupalarında sinek avlıyor :)

Sanmıyorum ben zaten kupayı ev sahibinin kazanacağını düşünüyorum.:)
latinlerin kendi aralarında çok büyük bir rekabet var arjantini berezilyası kedi köpek gibi birbirlerine karşı, yani hangisi çok daha güçlü pek belli olmaz kim günündeyse o alır maçı :)

latinlerin kendi aralarında çok büyük bir rekabet var arjantini berezilyası kedi köpek gibi birbirlerine karşı, yani hangisi çok daha güçlü pek belli olmaz kim günündeyse o alır maçı :)
İtalya,Almanya'ya 4 gol atıktan sonra her türlü sonuç beklenebilir ama Brezilya mithiş bir jenerasyon yakaladı Messi'nin aksine Neymar'da milli takımda manyak oynuyor.:)