2014 BAFTA Ödülleri Bu Gece Sahiplerini Buluyor!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
En iyi İngiliz filminin Gravity'e gitmesi beklenen bir durumdu belki ama ben az da olsa Philomena sürprizine de ihtimal veriyordum. :)

Gravity'i neden İngiliz filmi saydıklarını da bilmiyorum ya neyse. :):)

Son düzenleme:
Ve geriye sadece film ödülü kalır.
Merak etmiyorum. Gravity alacaktır. :D
12 YAS berbat gitti. :Z

Yönetmen: Alfonso Cuaron
Kadın oyuncu: Cate Blanchett

En iyi İngiliz filminin Gravity'e gitmesi beklenen bir durumdu belki ama ben az da olsa Philomena sürprizine de ihtimal veriyordum. :)

Gravity'i neden İngiliz filmi saydıklarını da bilmiyorum ya neyse. :):)

Hem internetim zırt pırt kesildi hem de @berkann'a sinir oldum izlemeyeceğim ben de. Daha sonra tekrarını indirip izlerim belki.

Oscar'da da böyle olursa yandık.

Niye ki? Öğrenmek isteyenler vardır benim gibi. :D

En İyi Film, 12 YAS'a gitti. Şok içindeyim. 😕 :( Bundan başka, erkek oyuncu dışında hiç ödül alamamıştı oysa. :(

Ben sonuçları zamanında girmeyince sonuç konusu açılmış yorumlara oradan devam edelim bu seferlik.

Yine de adaylarla birlikte görmek isteyenler için ilk mesaja kazananları işaretledim.

@berkann o gece evet üst üste olan internet bağlantısındaki probleme (yayında değil bendeydi asıl problem) sinirlendim ve sana patlamış gibi oldum, özür dilerim. :(

Sonucu önceden belli olacak hiçbir etkinliği de banttan izlemeyeceğim bundan sonra. :) (Ya da izleyeceksem foruma girmeden tek başıma izleyeceğim)

Şu başlıktan ödüllerle ilgili yorumları yapabilirsiniz:

https://fav10.net/forum/threads/2014-bafta-Ödülleri-sahiplerini-buldu.213121/

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...