Bir akrabam Eşkişehir İngilizce iktisat bölümünü kazanmış. Seninle aynı mı oluyor şimdi ne oluyor?Bir üst sıradaki Marmara Üniversitesi ÇEKO gelseydi daha iyi olurdu ama pişman olmayacağım bir tercih geldi
Bir akrabam Eşkişehir İngilizce iktisat bölümünü kazanmış. Seninle aynı mı oluyor şimdi ne oluyor?Bir üst sıradaki Marmara Üniversitesi ÇEKO gelseydi daha iyi olurdu ama pişman olmayacağım bir tercih geldi
Fakülte aynı olur muhtemelen ama bölümler farklı.Bir akrabam Eşkişehir İngilizce iktisat bölümünü kazanmış. Seninle aynı mı oluyor şimdi ne oluyor?
İngilizceyi sevsende sevmesene zorla öğretecekler ilk yıl işte.Fina ve vize yine var@BesaleT bu 1 yıl İngilizce okuma nasıl oluyor ? Bölümle alakalı terimlerin mi İngilizce eğitimini alıyoruz yoksa genel konuşma dilinin mi ?
Ayrıca İngilizce okurken finaller, vizeler filan oluyor mu ?
Piii İngilizce'de final mi olurmuş yav.İngilizceyi sevsende sevmesene zorla öğretecekler ilk yıl işte.Fina ve vize yine var
Hazırlığı diyorsun galiba. Şimdi bizim bölüm %30 ingilizce yani derslerin en az %30'u ingilizce işlenmek zorunda bu yüzden hazırlığı mecburi tuttular bizde. Sizinde dersler ingilizce ise sizinde hazırlık zorunlu tutulabilir. Hazırlıkta normal ingilizce dil bilgisi, konuşmanı geliştirme ve kompozisyon yazma şeklinde olmuştu bizim. Bölümle alakalı terimle yok çünkü bölüm hocaların değil ingilizce hocaları ders veriyor. Hazırlığı atlattıktan sonra bölüme geçince "Teknik İngilizce" dersi vardı orada bölümle ilgili ingilizce terimleri öğrendik.@BesaleT bu 1 yıl İngilizce okuma nasıl oluyor ? Bölümle alakalı terimlerin mi İngilizce eğitimini alıyoruz yoksa genel konuşma dilinin mi ?
Ayrıca İngilizce okurken finaller, vizeler filan oluyor mu ?
Peki çok zor oluyor mu İngilizce finaller, vizeler filan ?Hazırlığı diyorsun galiba. Şimdi bizim bölüm %30 ingilizce yani derslerin en az %30'u ingilizce işlenmek zorunda bu yüzden hazırlığı mecburi tuttular bizde. Sizinde dersler ingilizce ise sizinde hazırlık zorunlu tutulabilir. Hazırlıkta normal ingilizce dil bilgisi, konuşmanı geliştirme ve kompozisyon yazma şeklinde olmuştu bizim. Bölümle alakalı terimle yok çünkü bölüm hocaların değil ingilizce hocaları ders veriyor. Hazırlığı atlattıktan sonra bölüme geçince "Teknik İngilizce" dersi vardı orada bölümle ilgili ingilizce terimleri öğrendik.
Evet vize, final yine var ama sadece ingilizce ile ilgili tabi.
Aynen 5 yıl ben 4.seneme gireceğim üniversitede ama 3.sınıfa geçtim anca yoksa mezun olacaktım ne güzel.Peki çok zor oluyor mu İngilizce finaller, vizeler filan ?
Hazırlıkla beraber üniversite 5 yıl dimi ?
Daha yolun başındayım ben. (Bu sözü foruma ilk kayıt olduğumda @OzaN demişti, şimdi lise bitti. )Aynen 5 yıl ben 4.seneme gireceğim üniversitede ama 3.sınıfa geçtim anca yoksa mezun olacaktım ne güzel.
Bizim zordu çünkü geçme notu 70'di ve baya baya kasıyorlardı bizi. Ama sizin kaç olur geçme notu kasarlar mı sizi bilemiyorum.
Fakülte aynı ama bölüm farklı Her yerde arıyorum ama Anadolu İşletme kazanan çıkmadı dahaBir akrabam Eşkişehir İngilizce iktisat bölümünü kazanmış. Seninle aynı mı oluyor şimdi ne oluyor?