2014'ün En İyi Filmleri

Listeyi henüz güncelleyemedim. Muhtemelen hafta sonu gibi güncelleyeceğim ama iki tane Top 250 haberi vereyim. :)

The Raid 2 158. sıradan giriş yaptı biraz önce.

How to Train Your Dragon 1-2 gün önce giriş yaptı. Şu an 200. sırada...

@berkann @gundix123
Haziran Değişimleri'ni yapacak mısın? Vakit geçer hem gündüz. :bhr: Yapmayacaksan da bana kaynağının linkini atar mısın, ben bakayım. :D

Dragon ilk filmine oranla kötü başlamış. Kalıcı olmaz muhtemelen.

Liste ilk mesajda güncellendi. :)

@berkann bir üstteki mesajını yeni gördüm nedense. :( Değişimlere vakit olmuyor. İstersen Temmuz'dan itibaren sana devrederim o işi. :):)

How to Train Your Dragon 2 için yorumlar çok iyi Top 250'de kalıcı olur mu bilmiyorum ama 8 üstü puanda kalması kesin gibi. :):)

Liste ilk mesajda güncellendi. :)

@berkann bir üstteki mesajını yeni gördüm nedense. :( Değişimlere vakit olmuyor. İstersen Temmuz'dan itibaren sana devrederim o işi. :):)

How to Train Your Dragon 2 için yorumlar çok iyi Top 250'de kalıcı olur mu bilmiyorum ama 8 üstü puanda kalması kesin gibi. :):)
Bakarız. Ama senin kadar uzun tutabilir miyim bilmiyorum. :D

Bu yıl ne çok vizyon filmi Top 250'ye giriyor. 😕 X-Men ve Captain America da daha çıkmadı. CA çıkar da X-Men kalıcı gibi bir süreliğine.
Galiba iyi vizyon filmleri çıkıyor. Hiçbirini de izlemediğim için pek bir fikrim yok ama bu filme de çok fazla övgü var. :):)

İzlediklerim arasından;
1- Edge of Tomorrow
2- Guardians of the Galaxy
3- The Fault In Our Stars
4- Divergent
5- The Amazing Spider-Man 2
6- 22 Jump Street
7- Maleficent

Son düzenleme: