Ayy tamam tamamYokmuş demek ki.
Yahu zaten içeriği açıp okuyan biri rahatlıkla görecektir Spotify'e göre olduğunu.![]()
Şaşılası bir durumYokmuş demek ki.
Yahu zaten içeriği açıp okuyan biri rahatlıkla görecektir Spotify'e göre olduğunu.![]()
Ya niye eleştiri yapıyorsun ki ben onu anlamıyorum listenin ilk 3 sırasında Sıla var diye mi bu eleştiri. Sıla değil de bir başkası da olsa ben aynı başlıkla bu listeyi açardım zaten.Ayy tamam tamamiki elestiri yapak diyoruz Hemen muhalefet
![]()
Yok sıla nerden çıktı genel olarak konuştum ( beni böyle sev , sevdaluk) Ayrıca sıla yı seviyorum benYa niye eleştiri yapıyorsun ki ben onu anlamıyorum listenin ilk 3 sırasında Sıla var diye mi bu eleştiri. Sıla değil de bir başkası da olsa ben aynı başlıkla bu listeyi açardım zaten.![]()
Her insan sevdiği diziyi savunur. Haklı eleştirirsen kabul edilir ama haksız eleştiri yapıyorsan bu sıkıntılı bir durum kim olursa olsun kabullenmez yani bu durumu. Ben BBS izliyorum ama onunla ilgili kaç eleştirine kötü yorum yazdım. Yahut Sevdaluk ile ilgili kaç haber açtım benYok sıla nerden çıktı genel olarak konuştum ( beni böyle sev , sevdaluk) Ayrıca sıla yı seviyorum ben![]()
Bak Tuba'yı duyunca nasıl koştu hemen.Bu isimlerle özdeşleştik artık![]()
Seviliyorsun Özgür.Sıla ve Oğuzhan Koç listeye damga vurmuşlar. Hak ediyorlar kesinlikle.![]()
etiket yapmışsın nasıl koşmayayımBak Tuba'yı duyunca nasıl koştu hemen.
Seviliyorsun Özgür.![]()
Aaaa hiç farkında değilim.etiket yapmışsın nasıl koşmayayım![]()
Sen de öyle.Bak Tuba'yı duyunca nasıl koştu hemen.
Seviliyorsun Özgür.![]()
Teşekkür ederim kardeşim bir daha ki en favori editör oylamasında oyum sana.Sen de öyle.Sıla da.
![]()
Bekliyorum o zaman.
Tamam şımarma beni biraz daha şımartabilirsen oyum senindir.Bekliyorum o zaman.![]()