2013 LYS Yorum-Sohbet Konusu

Evet 50-30 olmak üzere toplam 80 soru, seneye kalmak istiyorum ama bakalım.

Herkeste de seneye kalma merakı var.

Bizim dönemde tanıdığım 1-2 kişi hariç herkes yerleşmişti ilk seneden. Çünkü tekrar aynı şeyleri yaşamak zor.

Fakat mantıklı düşününce de mantıklı yani.
Bir yıl gidiyormuş gibi gözüküyor ama gitse ne olur yani 1 yıl erken çalışmaya başlayacaksın da ne olacak.

Yine de bir sonraki sınavda konsantrasyonu düşürme belki sıralama çok iyi gelebilir hiç belli olmaz.

Yarın sorulara bakacağım, bakalım zor muymuş sorular

Çalışmadığım için kötü ama sorular iyiydi 31 net yaptım galiba.

O değilde sınava kağıt para sokmak serbest miydi?

Serbestte güzelim 50'lik kağıdı boşa ayakkabının altına koydum. Yazık oldu pastaneciye.

@dizi kolik eser ezberlemekle alakası yoktu maalesef hem eser hem yazar hem yazarın özellikleri bir soruda hepsini istedi herifler.

- - - Ekleme - - -

Yasak.

Ama yakalanmadıysan bir sorun olmaz Aykut. :GDG:
Yakalanmadım. Geçen hafta matematikte 3 lira bozuk para soktum anlamadılar iyice prof olduk bu işte.

Sadece metal para yasak diye biliyorum, biliyordum. :stung:

Yasak olması saçma bence, tek başına sınav yerine geldi diyelim, geri dönecek parası bile olmayacak mı ?

Biz arkadaşla tek başımıza gittik öyle oldu yani parayı ayakkabının altına sokmasam dönüşte 1 saat yürüyecem.

Evet, bir soruda 5 yazar ve 5 eser bilmen gerekiyor yapmak için. :5:

Bir dahakine bende başörtü takacağım, topuzumun içine doldur doldurabilirsen yazar-eser.

- - - Ekleme - - -

Sadece metal para yasak diye biliyorum, biliyordum. :stung:

Yasak olması saçma bence, tek başına sınav yerine geldi diyelim, geri dönecek parası bile olmayacak mı ?
O yüzden bir refakatçi bulman lazım. Mesela benim bir arkadaşımda gireceği okulda bir taş bulup tel. ve cüzdanını oraya koymuş. Tüm sınav çalındı mı diye merakından sınava konsantre olamamış.

Evet, bir soruda 5 yazar ve 5 eser bilmen gerekiyor yapmak için. :5:

Bir dahakine bende başörtü takacağım, topuzumun içine doldur doldurabilirsen yazar-eser.

Ben de gözlüğe bir cihaz ekleyecem.

- - - Ekleme - - -

Bir ara canım o kadar sıkıldı ki şifre aradım belki şifre vardır diye.

Mesela örnek şıklar
A) Cuma
B) Ayakkabı
C) Buzdolabı
D) Çamaşır Makinesi
E) Hepsi

Şimdi bu şıkları alfabetik sıraya göre dizdim.

Ayakkabı-Buzdolabı-Cuma-Çamaşır Makinesi-Hepsi diye şimdi ortada kalan Cuma olduğu için doğru cevap Cuma.
Ama öyle birşey yokmuş bu sefer şifre yokmuş öff be.