2013 LYS Yorum-Sohbet Konusu

Evet 50-30 olmak üzere toplam 80 soru, seneye kalmak istiyorum ama bakalım. :)

Herkeste de seneye kalma merakı var. :D

Bizim dönemde tanıdığım 1-2 kişi hariç herkes yerleşmişti ilk seneden. Çünkü tekrar aynı şeyleri yaşamak zor. :(

Fakat mantıklı düşününce de mantıklı yani. :D Bir yıl gidiyormuş gibi gözüküyor ama gitse ne olur yani 1 yıl erken çalışmaya başlayacaksın da ne olacak. :):)

Yine de bir sonraki sınavda konsantrasyonu düşürme belki sıralama çok iyi gelebilir hiç belli olmaz. :)

Çalışmadığım için kötü ama sorular iyiydi 31 net yaptım galiba. :D

O değilde sınava kağıt para sokmak serbest miydi?

Serbestte güzelim 50'lik kağıdı boşa ayakkabının altına koydum. Yazık oldu pastaneciye. :D
@dizi kolik eser ezberlemekle alakası yoktu maalesef hem eser hem yazar hem yazarın özellikleri bir soruda hepsini istedi herifler. :D

- - - Ekleme - - -

Yasak. :)

Ama yakalanmadıysan bir sorun olmaz Aykut. :GDG:
Yakalanmadım. Geçen hafta matematikte 3 lira bozuk para soktum anlamadılar iyice prof olduk bu işte. :D

Sadece metal para yasak diye biliyorum, biliyordum. :stung:

Yasak olması saçma bence, tek başına sınav yerine geldi diyelim, geri dönecek parası bile olmayacak mı ? :):)

Biz arkadaşla tek başımıza gittik öyle oldu yani parayı ayakkabının altına sokmasam dönüşte 1 saat yürüyecem. :D

Serbestte güzelim 50'lik kağıdı boşa ayakkabının altına koydum. Yazık oldu pastaneciye. :D
@dizi kolik eser ezberlemekle alakası yoktu maalesef hem eser hem yazar hem yazarın özellikleri bir soruda hepsini istedi herifler. :D

- - - Ekleme - - -

Yakalanmadım. Geçen hafta matematikte 3 lira bozuk para soktum anlamadılar iyice prof olduk bu işte. :D
Evet, bir soruda 5 yazar ve 5 eser bilmen gerekiyor yapmak için. :5:

Bir dahakine bende başörtü takacağım, topuzumun içine doldur doldurabilirsen yazar-eser. :F

- - - Ekleme - - -

Sadece metal para yasak diye biliyorum, biliyordum. :stung:

Yasak olması saçma bence, tek başına sınav yerine geldi diyelim, geri dönecek parası bile olmayacak mı ? :):)
O yüzden bir refakatçi bulman lazım. Mesela benim bir arkadaşımda gireceği okulda bir taş bulup tel. ve cüzdanını oraya koymuş. Tüm sınav çalındı mı diye merakından sınava konsantre olamamış. :F

Evet, bir soruda 5 yazar ve 5 eser bilmen gerekiyor yapmak için. :5:

Bir dahakine bende başörtü takacağım, topuzumun içine doldur doldurabilirsen yazar-eser. :F

Ben de gözlüğe bir cihaz ekleyecem. :D

- - - Ekleme - - -

Bir ara canım o kadar sıkıldı ki şifre aradım belki şifre vardır diye. :D
Mesela örnek şıklar
A) Cuma
B) Ayakkabı
C) Buzdolabı
D) Çamaşır Makinesi
E) Hepsi

Şimdi bu şıkları alfabetik sıraya göre dizdim. :D

Ayakkabı-Buzdolabı-Cuma-Çamaşır Makinesi-Hepsi diye şimdi ortada kalan Cuma olduğu için doğru cevap Cuma. :D Ama öyle birşey yokmuş bu sefer şifre yokmuş öff be. :(