2013 Emmy Ödülleri Sonuçları - Kazananları

MF izlemem lazım 😕 Sezon 4 mü oldu 5 mi 😕 Hala izleyecem:(

Kapanışı çok iyi yaptılar. İki ödülü de hakeden aldı.

Genel olarak baktığımda Jim Parsons, Claire Danes, Julia Louis-Dreyfus gibi pek çok hakeden kişi aldı. Haketmediklerini düşündüklerim ise çoğu izlemediğim diziler belki izlesem onlara da hak verirdim. :)

Veep'i ve The Newsroom'u yakın zamanda izlemem gerekiyor sanırım. :)

Louie'nin eli boş ayrılması sürpriz gibi, Homeland beklediğim gibi yine ödüllendirildi ama geçen seferki gibi domine edemedi.

Breaking Bad severleri Bryan Cranston ve Aaron Paul'un ikisine birden vermeyip üzselerde sonu çok iyi oldu. :) (Bryan ve Aaron zaten çok kez kazanmışlardı ödülü.)

Bu gecelik benden bu kadar yarın daha detaylı yorum yaparım. :)

komedi erkek oyuncu da alec baldwin i bekliyordum dramada beraking bad son sezon itibari olmasıyla ve homeland arasındaydı sürpriz olmadı
hayden ı aday etmediniz bari nashvilledeki öteki kadına verin ödülü köfte gibi kızarın biber gibi patlayın emi :bağır:
glee den bir bölüm aday olacaksa guilty pleasure ya da feud olmalıydı diva bnm listemde 3. :)
khaleesi ya da yarım adamdan biri ödül alaydı iyiydi :(
big c. mini dizi miydi @Forumdash (b)

Bryan Cranston ile Aaron Paul nasıl ödül alamaz ya :(
Öte yandan Jim Persons için çok sevindim. :D

afbcdn_sphotos_h_a.akamaihd.net_hphotos_ak_ash3_1235913_416831048428546_509546754_n.jpg

khaleesi sinirlenmiş :F

Ekli dosyalar

• afbcdn_sphotos_h_a.akamaihd.net_hphotos_ak_ash3_1235913_416831048428546_509546754_n.jpg
    afbcdn_sphotos_h_a.akamaihd.net_hphotos_ak_ash3_1235913_416831048428546_509546754_n.jpg
    39.7 KB · Hit: 784
Jim Parsons reyise sevindim. :D

Geçen sene de Homelande başlamayı düşünmüştüm 1 sene geçti hala başlayamadık hayırlısı. :A

Gece 4'te Al Pacino için bakıyım dedim, sıkıntıdan yarım saat zor dayandım. :D
Al Pacino kazanamamış. :(

komedi erkek oyuncu da alec baldwin i bekliyordum dramada beraking bad son sezon itibari olmasıyla ve homeland arasındaydı sürpriz olmadı
hayden ı aday etmediniz bari nashvilledeki öteki kadına verin ödülü köfte gibi kızarın biber gibi patlayın emi :bağır:
glee den bir bölüm aday olacaksa guilty pleasure ya da feud olmalıydı diva bnm listemde 3. :)
Son sezonu 4 bölümdü:(

İlk mesajda düzenlemeler yapıldı. :)

Sheldon reyiz rekor kıracak bu gidişle :D

Üç tane oldu. Carroll O'Connor, Michael J. Fox ve Kelsey Grammer dört tane Emmy almışlar bu dalda. Bir tane daha alırsa rekora ortak oluyor. :):)

Homeland izlemiyorsun herhalde Claire Danes müthiş oynuyor, her türlü ödülü hakediyor. :):)

Game of Thrones'tan bir şeyler ödül kazansa güzel olurdu ama sağlık olsun gelecek yıl inşallah. :):)

Bryan Cranston ile Aaron Paul nasıl ödül alamaz ya :(
Öte yandan Jim Persons için çok sevindim. :D

Yeterince aldılar biraz da başkaları alsın diye düşündüler herhalde bu yıl. :):) Biz Breaking Bad'ciler olarak en iyi ödülü aldığımız için sevinmeliyiz. :D

Jim Parsons reyise sevindim. :D

Geçen sene de Homelande başlamayı düşünmüştüm 1 sene geçti hala başlayamadık hayırlısı. :A

Başla bence hala çok geç değil. :)

Gece 4'te Al Pacino için bakıyım dedim, sıkıntıdan yarım saat zor dayandım. :D
Al Pacino kazanamamış. :(
Yabancı dizi pek izlemiyorsun herhalde o yüzden sıkılman normal. Ben de hiç alakam olmayan kategorilerde sıkıldım doğal olarak. :D

Al Pacino daha önce iki kez almış, filmi çok iyi değilmiş herhalde. :(

İlk mesajda düzenlemeler yapıldı. :)

Üç tane oldu. Carroll O'Connor, Michael J. Fox ve Kelsey Grammer dört tane Emmy almışlar bu dalda. Bir tane daha alırsa rekora ortak oluyor. :):)

Homeland izlemiyorsun herhalde Claire Danes müthiş oynuyor, her türlü ödülü hakediyor. :):)

Game of Thrones'tan bir şeyler ödül kazansa güzel olurdu ama sağlık olsun gelecek yıl inşallah. :):)

Yeterince aldılar biraz da başkaları alsın diye düşündüler herhalde bu yıl. :):) Biz Breaking Bad'ciler olarak en iyi ödülü aldığımız için sevinmeliyiz. :D

Başla bence hala çok geç değil. :)

Yabancı dizi pek izlemiyorsun herhalde o yüzden sıkılman normal. Ben de hiç alakam olmayan kategorilerde sıkıldım doğal olarak. :D

Al Pacino daha önce iki kez almış, filmi çok iyi değilmiş herhalde. :(

Lost'un ilk 2 sezonu ve Dexter'in ilk 7 bölümü haricinde hiç yabancı dizi izlemedim sanırım. :D

3.yü alsa fena olmazdı hani. :D Fazla "emmy" göz çıkarmaz. :D

Kim çıkarıyor bunları, yok öyle bir şey "Phil Spector" süper filmdi. :D