2013 - 2014 Sezonu En İyi Yabancı Komedi Dizileri

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
ben ilk sezonun yaklaşık 10 bölümünü izledim devam etmeyi düşünüyorum ama tam komedi yani özellikle frank karakteri muhteşem, dram olarak değilde komedi olarak izliyordum
Yanlış hatırlamıyorsam sezonlar 12 bölümlüktü zaten tamamlasaymışsın bari.

Ne olarak izlediğin çok önemli değil ama iyi dizi. Frank Gallagher benim de favorim.

Yanlış hatırlamıyorsam sezonlar 12 bölümlüktü zaten tamamlasaymışsın bari.

Ne olarak izlediğin çok önemli değil ama iyi dizi. Frank Gallagher benim de favorim.

komedi dizilerinde devam edememek gibi bir durumum sözkonusu dramdaki o bir sonraki bölüm ne olacak acaba? durumu komedi dizilerinde oluşmuyor
o yüzden devamsızlığım artıyor, yoksa komedi olarak izleyeceğim çok nadir dizilerden biridir shameless.

Komediler eğlence arası vermek için, diğerleri bağımlılık yapıyor bir bakıma.

Güzel gibi görünüyor, listeme aldım izlicem

Bugün Brooklyn Nine-Nine'ın ilk bölümünü izledim.

İlk bölüm için gerçekten çok iyiydi. Bu senenin en iyi yeni komedisi unvanını hakediyor gibi ilk bölüm itibariyle.

Polisiye-komedi karışımı ama komedi yönü çok baskın. 20 dakikalık dizi ve karakterler falan bana çok iyi geldi. IMDb'de 7.4'ten 7.6'ya yükselmiş ve son bölüm puanları hep 8 üstü.

Forumdan birileri başlayacaksa eğer konusunu açalım. Şu ana kadar 7-8 bölüm çıkmış. 3 haftaya kadar güncele yetişiriz rahat rahat.

İzleyen çıkar mı? @Forumdash @xemrexxx @cevaa @HeisenBerg @KK|Batman @Bully @BesaleT @007At @Arslan Bey ve şu an aklıma gelmeyen herkes.

bnm liste dolu şu an

Vizeler başlıyor anca vizelerden sonra.

Bilmiyorum HIMYM TCO 2BG şimdilik yetiyor. polisiye-komediyse yazın izlerin
(herşeyi yaza atıyorum bakalım napıcam o zaman
)

Bilmiyorum HIMYM TCO 2BG şimdilik yetiyor. polisiye-komediyse yazın izlerin
(herşeyi yaza atıyorum bakalım napıcam o zaman
)
Sen bilirsin ama yol yakınken yetiş sonra 20 küsür bölüm izlemesi daha zor olur. Zaten artık Aralık'a yaklaşıyoruz yavaş yavaş sık ara vererek yayınlanmaya başlar diziler sezon arası falan.

Sen bilirsin ama yol yakınken yetiş sonra 20 küsür bölüm izlemesi daha zor olur. Zaten artık Aralık'a yaklaşıyoruz yavaş yavaş sık ara vererek yayınlanmaya başlar diziler sezon arası falan.
Komediyi seversem ilk 5-6 bölüm izlerim.Komedi izlemek izlemek benim için sıkıntı olmuyor pek aslına bakarsan. Aralık ayındaki boşluklari Oscar filmlerini izlerim heralde
En azından en önemlililerini sana danışıp öyle izlerim

Haftasonu izleyebilirim ancak

Son güncelleme oldu.

Brooklyn Nine-Nine: 7.4 => 7.5 => 7.7
Hello Ladies: 6.8 => 7.1 => 7.5
The Crazy Ones 6.6 => 6.8 => 6.8
The Goldbergs 6.5 => 6.8 => 7.1
Mom 6.3 => 6.4 => 6.5
The Millers 5.5 => 5.6 => 5.7
The Goodwin Games 6.0 => 6.1 => 6.3
Super Fun Night 5.1 => 5.8 => 6.0
Dads 4.6 => 4.8 => 5.0

Bizim diziler gitgide yükseliyor @cevaa

Bir de 6 bölümlük bir İngiliz dizisi 2 numaradan giriş yaptı listeye. Onu da bir ara izlemek lazım.

IMDb sıralaması benim sıralamayla da epey uyuşuyor gibi.

Şu ana kadar doğru düzgün izlediklerimi sıralayacak olursam:

1. Brooklyn Nine-Nine
2. Hello Ladies
3. The Goldbergs
4. The Crazy Ones & The Michael J. Fox Show
5. The Millers

Hello Ladies nasıl ?